Näin helppo on huijata: Jaqueline kiitteli säihkyvästä hymystään hammaslääkärimiestään – räikeä "muodonmuutos" meni moneen täydestä

Hampaan paikkaaminen ei paranna kariesta 2:20
Tiesitkö, ettei hampaan paikkaaminen paranna kariesta?

Hammashuijaus meni moneen täydestä.

Erilaiset ennen ja jälkeen  -kuvaparit kiinnostavat sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Kennyn muutos kolmen vuoden raittiuden jälkeen oli silmiinpistävä. Usein inspiroivissa muodonmuutoksissa on myös kyse painonpudotuksesta, niin kuin huimat 42 kiloa pudottaneen Josefiinan tapauksessa

Upeita, innostavia ja kunnioitusta herättäviä muodonmuutoksia onkin pilvin pimein, joten miten erottua joukosta? Lienee turvallista sanoa, että Jaqueline Alarcão onnistui siinä omalla muodonmuutoksellaan, sillä naisen kuvapari on kerännyt videon muodossa huomiota TikTokissa jo yli 15 miljoonan katselukerran verran, kertoo Mirror.

Jos julkaisu ei nääy, voit katsoa sen täältä.

Hammaskirurgin tekosia?

Brasilialainen Jaqueline esittelee videolla hämmentävän vinoja hampaitaan, jonka jälkeen hän esittelee nykyisen säihkyvän hymynsä uusien, vitivalkoisten hampaiden kera.  Jaqueline kertoo videolla näkyvän tilanteet “ennen ja jälkeen, kun hän meni naimisiin hammaslääkärin kanssa”.

Jaquelinella on yli 151 000 seuraajaa TikTokissa ja 15 000 Instagramissa, mutta laajalti levinnyt julkaisu kiinnitti muidenkin kuin seuraajien huomion. Moni oli suorastaan tyrmistynyt naisen kokemasta muutoksesta.

Video keräsi osakseen yli 10 000 kommenttia, joista suuri osa ihailevia. Australialainen News.com.au-uutissivusto kertoo jopa plastiikkakirurgien ja kauneudenalan ammattilaisten jakaneen videota kehuakseen “hammaslääkärin” tekemää työtä.

– Mikä muutos, kertoo sivusto erään meikkitaiteilijan ihastelleen.

– Mahtavaa! Olen iloinen, että hän pystyi korjaamaan sen, kommentoi eräs TIkTok-käyttäjä hammaslääkärimiehen panostuksesta Jaquelinen hymyyn.

Jaqueline myönsi huijauksen

Mutta jos muutosta kehuttiin, niin sitä myös epäiltiin. Monen oli vaikea uskoa, kuinka niin monelle huijaus meni täydestä.

– Ihmiset, jotka uskovat, että nuo ovat aidot, uskovat luultavasti, että elokuvissa vampyyrienkin hampaat ovat aidot, kommentoi eräs epäuskoinen.

Epäuskoon oli hyvä syy, sillä Jaqueline myönsi myöhemmin, että hänen käyttämänsä "ennen-hampaat" olivat tekohampaat, ja jakoi useita videoita niistä. Tapaus lieneekin monelle hyvä opetus siitä, ettei kaikkea sosiaalisessa mediassa näkemäänsä kannata uskoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.Lue myös:

    Uusimmat