Sara ei ollut tyytyväinen hampaisiinsa ja tilasi netistä "uuden hymyn" – huvittava lopputulos: "Nauroin hysteerisesti, kun panin ne suuhuni"

Ahdistaako hammaslääkäri? Esittelyssä yleisimmät työvälineet – tätä niillä tehdään 4:49
Hammaslääkärikäynti on usein ahdistava kokemus. Osasyy lienee se, ettei monelle ei ole koskaan selitetty sitä, mitä hammaslääkäri milläkin välineellään tekee ja miksi. Erikoishammaslääkäri Timo Kallio Hammas Mehiläinen Stoma -klinikalta listaa hammaslääkärien yleisimmät työvälineet.

Sara tilasi Amazonista hampaisiinsa kuoret, jotka toivat mieleen lähinnä naamiaisasun.

Sara Hamilton, 30, ei antanut halvan hinnan estää itseään; nainen päätyi hammasongelman vuoksi ostamaan netistä muovikuoret hampaisiinsa, kertoo Metro. Hammaslaitteen mainostettiin olevan yhtä kokoa, joka "sopii kaikille".

Halusi vain uuden hymyn

Englantilaisnaisen hampaat ovat huonossa kunnossa diabeteksen vuoksi.

– Hampaani ovat vahingoittuneet, koska sokeritasoni eivät ole hallinnassa, ja ne (hampaani) tekevät olostani hyvin itsetietoisen. Halusin ostaa hampaisiin kiinnitettävät kuoret arkikäyttöön, Sara kuvailee.

– Halusin vain voida hymyillä.

Halpa hinta ei nostanut odotuksia

Amazonissa myydyt kuoret maksoivat alle neljä puntaa, joten Sara ei odottanut suuria. Hampaita kuitenkin mainostettiin Metron mukaan kuvalla, jossa hammaslaite näyttää luontevalta.

– Ne olivat halvat, joten menetys ei ollut iso, ja arvostelutkin olivat hyviä, joten ajattelin kokeilla onneani, Sara selittää.

Saran olisi kuitenkin kannattanut huomioida, että kuorten kokonaisarvosana oli kuitenkin van 1,5 tähteä viidestä.

"Nauroin hysteerisesti, kun panin ne suuhuni"

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Sara sitten sai uutuushampaansa, hän purskahti hysteeriseen nauruun: hampaat eivät olleet lainkaan sellaiset kuin mainoskuvassa, vaan ne olivat liian suuret ja käsittämättömän väriset.

Hampaiden käyttöohjeessa todettiin, että niitä voi pienentää saksien avulla. Saran mukaan hampaat kuitenkin olivat paitsi valtavat, myös järkyttävän valkoiset.

– Nauroin hysteerisesti, kun panin ne suuhuni, Sara kuvailee.

– En voinut edes sulkea suutani, puhumisesta puhumatkaan! Jaoin kuvan ystävilleni, jotka hekin nauroivat. Se oli mahtavaa.

Sara aikoo käyttää hampaita Halloween-asusteena. Arkinen hymy jäi toistaiseksi vain haaveeksi.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat