Mainos

Naantalin kouluissa alkaa kriisityö

Naantalin kouluissa aloitetaan tänään tuhoisan asuntopalon jälkeinen kriisityö. Kouluilla on tarkoitus järjestää alkuviikolla myös vanhempainiltoja, joissa tapahtunutta käsitellään.

Vapaaehtoiset kriisityöntekijät olivat viikonlopun nuorten tavattavissa muun muassa Naantalin seurakuntatalolla ja nuorisotiloissa. Tästä päivästä lähtien päävastuun kriisityöstä ottaa psykologien valmiusryhmä.

Naantalin kaupungin perusturvajohtaja Juhani Kylämäkilän mukaan kriisityössä keskitytään aluksi tulipalossa menehtyneiden ja loukkaantuneiden omaisiin.

- Varmasti hyvin monet ihmiset tarvitsevat kriisiapua, mutta tässä alkuvaiheessa painopiste on menehtyneiden ja loukkaantuneiden omaisissa. SPR:n kriisipsykologien ja meidän lapsi- ja sosiaalityön puolella tätä työtä on eilen tehty jo kovasti ja näin jatketaan, Kylämäkilä kuvailee MTV:n uutisille.

Kylämäkilän mukaan kriisityön toinen painopiste on kouluissa. SPR on ollut mukana tukemassa oppilaita heti aamulla.

Naantalin kouluissa on tänään suruliputus myöhään perjantai-iltana syttyneen tuhoisan tulipalon takia. Koko Suomea järkyttäneessä palossa menehtyi viisi nuorta ja yhdeksän loukkaantui.

Palon tekninen tutkinta jatkuu. Tulipalo näyttää poliisin mukaan saaneen alkunsa läheltä saunaa. Naantalin asuntopalon syttymissyystä ei ole vielä varmuutta.

(MTV3 - STT)

Katso Jukka Painilaisen raportti Naantalista ja sisäasiainministeriön pelastusylijohtaja Pentti Partasen haastattelu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.