Mainos

Myrskytuulet riepottelivat länsirannikkoa

Länsirannikolla tuuli on puhaltanut jopa 28 metriä sekunnissa. Toistaiseksi luonnonvoimat eivät ole aiheuttaneet suurempia tuhoja.

Päivän aikana riehunut talvimyrsky nosti keskituulen nopeudet lounaisilla merialueilla yleisesti 21-22 metriin sekunnissa, mutta puuskissa huomattavasti rajummiksi. Maa-alueilla tuuli kaatoi puita, mutta sekä Fortumin että Vattenfallin mukaan myrskyn aiheuttamat sähkökatkokset olivat iltaan mennessä yksittäisiä ja vaikuttivat varsin suppeilla alueilla.

Pohjanlahdella tuuli puhalsi yleisesti myrskyn voimalla. Pohjanlahden merivartioston mukaan Kristiinankaupungin edustalla tuulen keskinopeudeksi mitattiin päivällä 21 metriä sekunnissa ja kovimmissa puuskissa 28 metriä sekunnissa.

Helsingin merialueella tuuli puhalsi alkuillasta noin 17 metriä sekunnissa.

Helsingistä Tallinnaan kulkevat pikalautat pysyivät tänään satamassa. Helsingin sataman Vessel Traffic Servicen mukaan vuorot peruttiin koko päivältä.

Tähän aikaan vuodesta pikalautoista ovat liikenteessä Nordic Jetlinen ja Tallinkin alukset sekä ja Superseacat. Linda Linen laivat ovat jo jääneet talvitauolle.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 12.12.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.