MV-lehden Ilja Janitskin syyttää Terhi Kiemunkia valehtelijaksi

STT kertoi maanantaina, että Facebookin salaisessa Mitä Vittua -ryhmässä on haaveiltu esimerkiksi poliittisista murhista ja pakolaisten kuolemista. Yli 22000 jäsenen salaisessa ryhmässä on muun muassa 31 perussuomalaisten sivuillaan ilmoittamaa kuntavaaliehdokasta ja kansanedustaja Teuvo Hakkarainen.

Ryhmässä olo ei tarkoita, että sinne olisi välttämättä liittynyt itse. Jos suljettuun ryhmään liitetään joku, hänen ei tarvitse hyväksyä kuulumista ryhmään. Hakkarainen sanoi Keskisuomalaiselle maanantaina, että hän ei ole liittynyt salaiseen ryhmään itse.

STT kertoi, että ryhmään kuuluu myös tamperelainen varavaltuutettu ja eduskunta-avustaja Terhi Kiemunki (ps.). Kiemunki kiisti perjantaina, että olisi ollut millään tavalla aktiivinen ryhmässä, liittynyt siihen itse tai tukenut julkaisua.

MV-lehti julkaisi maanantaina sähköpostin, jonka se sanoi tulleen aiemmin Terhi Kiemungilta. Janitskin myös muun muassa haukkui Kiemunkia valehtelijaksi. Asiasta kertoi aiemmin esimerkiksi Tamperelainen.

Toimittaja Jussi Korhonen julkaisi blogissaan kuvakaappauksia, joiden sisällön hän kertoi olevan Kiemungin julkaisuja ryhmässä. Myös STT löysi maanantaina ryhmästä useita Kiemungin julkaisuja.

Kiemunki ei maanantaina vastannut STT:n soittopyyntöön.

Lue myös:

    Uusimmat