Mutapainia ja läheisyyskieltohaaste – Love Islandilla riehakas tunnelma

1:58
Tatulla ja Emilialla läheisyyskielto

Love Island Suomi -jaksossa päästään painimaan mudassa.

Love Island Suomi -sarjan viikko käynnistyi maanantaina jälleen hempeissä tunnelmissa.

Tatu paljasti, että hän on tuntenut mustasukkaisuutta viimeaikaisten kiusoittelupelien aikana. Emilian mielestä se on vain hyvä asia, koska se kertoo siitä, että Tatun tunteet Emiliaa kohtaan ovat syventyneet. He ovat kuitenkin viihtyneet toisissaan kiinni kuin jyvät tähkässä.

Tämän ratkaisemiseksi he kehittivät läheisyyskieltohaasteen – he eivät saa halailla, köllötellä tai ylipäätään olla minkäänlaisessa fyysisessä kontaktissa päivän loppuun asti. Haaste osoittautui nopeasti haastavaksi näille lemmenkäpysille.

Tylsyydestä kärsivä Salli keksi itselleen ajanvietettä, ja haastoi Eelin leikkimieliseen kilpailuun. Salli esitteli radan Eelille, joka innostui heti ideasta. Kun kilpailu alkoi, molemmat tekivät kaikkensa saavuttaakseen voiton. Muut saarelaiset kannustivat Sallia ja Eeliä riemukkaasti, kun he ryntäsivät Baywatch-tyyliin useiden eri haasteiden läpi.

Mukaan mahtui muun muassa kyykkyjä, tyynyn heittoa ja tietysti uintiosuus. Eeli vei ylivoimaisen voiton. Hän odotti maaliviivalla Sallia ja nappasi hänet syliinsä, kantaen hänet parvekkeelle ja antoi suukon.

Pelikentällä oli luvassa mutaisia peppuja ja upeita painiotteita, kun villan naiset pääsivät kilpailemaan Sukka irti -mutapainikisan mestaruudesta. Miehet saivat tällä kertaa ahertaa huoltotoimenpiteissä.

Krete kertoi lähtevänsä kisaan “bitch mode” päällä ja käytti tätä taktiikkaa taistelussa Niinaa vastaan. Emilian ja Rosa F:n välillä jouduttiin käymään kolme erää läpi, ennen kuin voittaja julistettiin. Viimeisessä alkuerässä kilvoittelivat villan superkuntoilijat, Rosa A ja Salli. Molemmat lähtivät kisaan kilpaintoa puhkuen.

Finaalissa kolme parasta naista kohtasivat toisensa. Lopulta yksi naisista kruunattiin mutapainin voittajaksi. Palkinnoksi hän sai valitsemansa illallisen parinsa kanssa.

Katso esimakua jaksosta videolta!


0:58

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja