Muodin huipulle sarjan 1. kausi: Tuomarina laulajakaunotar Jenni Vartiainen!

Ensimmäisen kauden Muodin huipulle -suunnittelijat saavat loihtia ihaillulle muusikolle Jenni Vartiaiselle uuden esiintymisasun. Jenni nähdään catwalk-päivänä myös tuomaristossa.

Seitsemännessä tehtävässä ensimmäisen kauden Muodin huipulle -suunnittelijat saavat eteensä monipuolisen haasteen. Heidän täytyy valmistaa laulaja Jenni Vartiaiselle esiintymisasu, joka näyttää hyvältä sekä lavalla että televisiossa.

Jennin tekemästä mood boardista selviää, että asussa täytyy olla kontrasteja ja rohkeutta. Lisähaastetta tehtävään tuo Jennin vierailu työhuoneella sekä erikoinen lisätehtävä.

– Odotan innolla, mitä catwalkilla nähdään. Uskon, että siellä tulee tosi paljon yllätyksiä, Vartiainen pohti.

Laulaja toivoo, että suunnittelijoiden luomuksista löytyisi oikeasti tähdelle sopiva keikka-asu. Vartiaisen mukaan suunnittelijat voivat kuitenkin mokata koko tehtävän, jos asu sopii vain yhteen tarkoitukseen.

– Tarkoitus on oikeasti se, että saisin päälleni uniikin taideteoksen. Sen takia on tärkeää, että asu on toimiva ja vastaa tehtävänantoa.

Haluan näyttävän keikka-asun!

Tumma kaunotar haluaa myös muistuttaa suunnittelijoita siitä, että hänen keikkatyylinsä poikkeaa arkityylistä.

– Keikalle voin laittaa vaikka jotain superpinkkiä ja paljon meikkiä. Eniten käytän hihattomia mekkoja ja erilaisia vöitä. Tärkeintä on, ettei asu kiristä tai purista.

– Lavalla olen aina pääroolissa. Vapaalla en halua näkyä yhtään eikä esimerkiksi arkena meikkaaminen kuulu rutiineihini, Jenni tarkentaa.

Kenen asu on sokki, kuka tekee Jenniin lähtemättömän vaikutuksen? Kenen asua koristaa lemmikkieläinten purulelu ja miksi? Muista katsoa Muodin huipulle huomenna AVAlla!

Muodin huipulle 1. kausi AVAlla keskiviikkoisin ja torstaisin kello 20.

Uusi Muodin huipulle -kausi alkaa MTV3-kanavalla 22. helmikuuta kello 20!

Teksti ja kuvat: Sanna Jokinen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja