Munamiehen megasuosio jatkuu – Facebookissa jo yli 100 000 fania

Putous-ohjelmasta tuttu Munamies on noussut hillittömäksi hitiksi yhteisöpalvelin Facebookissa.

Munakkalaisen patsastaiteilijan faniyhteisössä on jo nyt lähes 110 000 fania. Määrä on huikea, jos lukua vertaa viime vuoden hittikasvoon Marja Tyrniin, jonka faniyhteisössä on noin 86 000 fania.

Pallivahalainen leskirouva on jäänyt suosiossa jo Munamiehen taakse, vaikka Torttu kostuu -sanonnan siivittämänä Marja Tyrni nousi suureksi ilmiöksi vuonna 2010.

Munamiehen menestystarina on ollut huikea, sillä Putous-ohjelmaa on nähty vasta kaksi jaksoa. Jos Munamiehen suosio jatkuu samanlaisena, voi munakkalainen patsastaiteilija rikkoa Facebookissa jopa 200 000 fanin rajapyykin.

Munamiehen takaa löytyvä Riku Nieminen on ollut suosiosta äimistynyt ja on kertonut julkisesti, ettei ollut osannut odottaa tällaista hypetystä asian tiimoilta.

Muiden Putous-hahmojen faniryhmät eivät ole keränneet samanlaista suosiota Facebookissa. Toiseksi suosituin sketsihahmo näyttäisi olevan Aku Hirviniemen esittämä Timo Harjakainen, jonka faniryhmässä on noin 4000 jäsentä. Myös Iina Kuustosen esittämällä Sui-Hingillä on tuhansia faneja, kuten myös Krista Kososen esittämällä Mikko Zetterbergillä.

PUTOUS lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat