Mainos

MTV3:n lukijat lätkärangaistuksista: Ei riitä!

Suuri osa MTV3 Uutisten lukijoista tyrmää SM-liigan antamat rangaistukset Helsingin Jokerien ja HIFK:n välisestä kaukalorähinöinnistä.

Uutisten Facebook-sivuilla käydyssä keskustelussa vain muutama piti pelaajien liigalta saamia sanktioita riittävinä.

"Liigan antamiksi jotakuinkin ehkä kohtuulliset rangaistukset. Toisaalta ehkä olisin odottanut kovempiakin rangaistuksia, etenkin valmentaja puolelle.

Valtaosa toivoi teosta kuitenkin kovempia rangaistuksia ja odotti etenkin poliisin ratkaisua asiaan.

"Liian pienet rangaistukset ja väärille ihmisille kohdennetut."

"Odotan että poliisit tutkivat asian perinpohjin ja todellakin toivon että oikeus käy toteen! Ei tuollaista väkivaltaa pidä jääkiekon nimissä Ei pidä missään nimessä hyväksyä. Tämä on vahva mielipiteeni asiasta!"

"Ben-Amorin rangaistus ei ollut riittävä noin törkeästä teosta."

"Toivottavasti poliisi tutkimuksissaan langettaa omat rangaistukset, nämä oli kuitenkin vasta kurinpitolautakunnan."

Myös valmennuksen taholta tapahtunut mahdollinen käskyttäminen puhutti lukijoita.

"Miksei tässä sit ruveta tutkimaan myös kaikkia muita joukkueita mitä siel aitiossa puhutaan pelin aikana!!!! niin alkais selviimään et liigassa ei varmasti ole ainuttakaan joukkuetta minkä valmentaja ei ois jossain vaiheessa käskyttäny pelaajaa käymään jonku kimppuun."

"Viikonloppuna tuli ikävä kyllä todistettua C-junnujen kahdessa eri harkkapelissä miten sekä aikuiset (valmentaja!!!) että pennut voi menettää täysin kontrollin kun peli karkaa lapasesta. Säälittävää miten aina sama kaverit joilla ei ole rahtuakaan itsehillintää on mukana tappeluissa tavalla tai toisella eikä ota opikseen. Mutta erityisesti valmentajan käytös oli kaikkien junnujen kannalta katsottuna säälittävää riehumista. Ukkoa ei meinannu saada lähtemään ulos vaihtoaitiosta vaikka tuomari määräsi herran monta kertaa poistumaan. Joukkueen johtaja joutui saattelemaan ukon pukukopiin että peli pääsi jatkumaan."

(MTV3)

Millaisia rangaistuksia pidät itse riittävänä?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.