Miehen häissä erikoinen käänne: Bestman vaihtoi paikkoja morsiamen kanssa

David-sulhanen koki elämänsä yllätyksen, kun hänestä otettiin ensivaikutelmakuvia morsiamensa Briannen kanssa heidän hääpäivänään. Kun mies kääntyi, hän ei suinkaan nähnyt tulevaa vaimoaan vaan parhaan ystävänsä Timmyn valkoisiin pukeutuneen. Hulvaton hetki tallentui videolle.

David Hofmann koki häissään hulvattoman yllätykseen, kun hänestä ja hänen morsiamestaan Briannesta oli tarkoitus ottaa niin sanottuja ”ensivaikutelmakuvia”. Perinteessä on kyse siitä, että sulhanen näkee tulevan vaimonsa hääpuvussa ensimmäisen kerran.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun David kääntyi nähdäkseen Briannen morsiuspuvussaan, hän näkikin hääpukuun pukeutuneen parhaan ystävänsä Timmy Hortonin. Molemmat purskahtivat nauruun ja häävieraatkin hymyilivät leveästi tapahtuneelle. Valokuvaaja Anna Morrison pyysi "pariskuntaa" poseeramaan muutamassa otoksessa hääparin tapaan. Anna julkaisi videon myöhemmin internetissä.

Alla olevalla videolla lapset selittävät, mitä on rakkaus. Artikkeli jatkuu videon alla.

Idea tuli bestmanilta

Yahoo Lifestyle -sivuston mukaan idea tuli Timmylta. Hän oli nähnyt netissä monia hääpiloja ja ehdotti samaa Briannelle, joka suhtautui koko juttuun ensin epäillen.

– Hän halusi vakavat häät, mutta minä totesin, että meidän pitää tehdä noin, Timmy kertoo Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Timmy sai suostuteltua Briannen jekkuun varsin helposti. Nainen kertoi suunnitelmasta myös valokuvaajalle, joka oli ideasta innoissaan.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa  ne täältä.

– Totesin välittömästi, että todellakin! Timmy on todella persoonallinen, saa toiset aina nauramaan, on eloisa, hauska ja energinen, nainen kirjoitti Facebook-julkaisuun.

Anna sattuu myös olemaan pariskunnan läheinen ystävä. Niinpä he juonivat jäynän yhdessä. Oikea morsian odottaisi jekun ajan kulisseissa.

Morsiamen häämekkoa Timmy ei pukenut päälleen, vaan Anna kaivoi esiin oman vanhan hääpukunsa ja toi sen mukanaan juhlapaikalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja