Hämmentävä listaus: Näistä merkeistä voit jo häissä päätellä, kestääkö liitto

Sadoissa häissä valokuvaajana toiminut paljastaa, mistä merkeistä voi aavistella, ettei avioliitto tule kestämään.

On olemassa satoja erilaisia syitä sille, miksei avioliitto kestä. Eräs brittivalokuvaaja, joka käyttää Reddit-palvelussa nimimerkkiä ModernDayCinderella, on toiminut valokuvaajana sadoissa eri häissä. Hänen mielestään jo häiden aikana on nähtävissä selviä merkkejä siitä, ettei avioliitto tule kestämään. Näitä esimerkkejä ei kuitenkaan kannata ottaa liian tosissaan!

1. Hääkakku – ja sillä leikkiminen

Suomessa hääparilla on tapana kakkua leikatessa polkaista jalalla maahan – se kumpi polkaisee ensimmäisenä, määrää kaapin paikan kotona.

Rapakon takana hääpareilla on puolestaan tapana syödä hääkakkua niin, että puolisot syöttävät toisiaan – ja leikkisästi mätkäisevät kakkua puolisonsa naamalle.

Valokuvaajan mukaan tämä ”leikki” kertoo paljon kunnioituksesta. Monet morsiamet nimittäin pyytävät aviomiestään – tai toisinpäin – jättämään tämän ruoalla leikkimisen pois, koska he eivät halua yksinkertaisesti sotkea kasvojaan tai pukuaan kakkuun. Jos kumppani tekee näin pyynnöstä huolimatta, on se huono merkki, vaikka kyse olisi kiusoittelusta ja hupailusta. Toisen toivetta tulee aina kunnioittaa.

 

2. Mutrunaamat ja mököttäjät

Kaikki sen tiedämme – häiden järjestäminen on hyvin stressaavaa ja voi aiheuttaa aikamoisia kiistojakin pariskunnan välille. Mutta jos häissäkin pari riitelee mitättömistä pikkuseikoista, on se valokuvaajan mukaan huono merkki – varsinkin, jos mielipahasta ei meinata päästä yli.

Valokuvaajan näkökulmasta on myös surullista, että tällainen mököttäminen tai kaunan kantaminen voi jatkua koko päivän – ja nämä mutrunaamat tallentuvat myös kuviin. Ei ole hyvä merkki, että kuvien, joiden pitäisi toimia muistutuksena elämän ikimuistoisimmasta päivästä, ovatkin muistutus riidoista ja mielipahasta.

3. Kontrollifriikit parit

Hirviömorsiamen “Bridezillan” elkeet  voivat olla merkki siitä, ettei liitto tule kestämään – sama pätee myös miehiin, jotka ovat kontrollifriikkejä: he eivät anna kenenkään auttaa, mutta suuttuvat silmittömästi, jos kukaan ei auta.

Valokuvaajan mukaan tämä on usein merkki siitä, että sellaisia he ovat myös arkena. Nämä persoonallisuudenpiirteet voivat enteillä eroa.Muita poimittuja merkkejä:

– Se, ettei morsian tai sulhanen tule lainkaan toimeen appivanhempien kanssa.

– Se, että papin kysyessä ”Tahdotko", hääpareista jompi kumpi alkaa nauraa / empiä / heittää vitsiä.

– Se, että pari menee naimisiin pelkästään siksi, että morsian odottaa vauvaa.

– Se, ettei pari näytä hääpäivänä onnelliselta.

Miltäs nämä häät näyttävät?

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja