Mitä lennolle kannattaa pakata? Anna-Katri on käynyt lähes kaikissa maailman maissa eikä reissaa ilman näitä tuotteita

Näin teet lentomatkustamisesta mukavampaa – ilman näitä tuotteita liki joka maassa vieraillut Anna-Katri ei matkusta 6:24
 Matkabloggaaja Anna-Katri Räihä on matkustanut ympäri maailmaa. Näillä luottotavaroilla pitkäkin lentomatka taittuu hivenen mukavammin. 

Monen tunnin lentomatkustus ei ole helppoa keholle eikä mielelle, mutta ajasta voi koettaa saada myös kaiken hyödyn irti.

Oletko joskus istunut pitkän matkan lennolla kärvistellen epämukavissa vaatteissa ja yrittäen saada unen päästä kiinni samalla, kun parin rivin päässä joku kuorsaa äänekkäästi tai vauva itkee?

Epämukava olo olisi helppo välttää ainakin suurimmaksi osin, jos lentomatkalle olisi varustautunut hyvin.

Kysyimme suosittua Adalmina’s Adventures -matkablogia sekä samannimistä Instagram-tiliä ylläpitävältä seikkailumatkailija Anna-Katri Räihältä, mitä tuotteita ja tarvikkeita häneltä löytyy aina käsimatkatavaroista.

Katso yllä olevalta videolta, mitkä ovat Räihän luottotuotteet lentomatkoilla, millaisia eväitä hän pakkaa mukaan ja miten hän saa ajan kulumaan pidemmälläkin lennolla.

Lennolle päälle mukavaa ja väljää

Vinkki eväisiin lentomatkalle!

Ennen lentoa tai lennon aikana ei kannata nauttia hiilihapollisia juomia, sillä ne turvottavat helposti ja tekevät lentomatkasta epämukavan.

Anna-Katri Räihän tavoitteena on olla ensimmäinen suomalainen nainen, joka on vieraillut joka ikisessä maassa.

Savotta on jo likimain valmis, sillä parhaillaan Räihä matkustelee Tyynenmeren saarivaltioilla, joiden jälkeen listalla on enää Turkmenistan, jonne Räihän olisi tarkoitus matkustaa tulevana kesänä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Räihä kertoo, että hänellä on käytännössä lennoilla päällään aina sama luottoasu: mustat mukavat leggingsit, löysä ja hieman pidempi musta t-paita, väljä musta college sekä mukavat mustat lenkkarit.

– Musta väri antaa melko hyvin myös anteeksi, jos on ryppyjä tai likaa, Räihä toteaa.

Kenkävalinnassa kannattaa huomioida, että jalat turpoavat helposti pidemmän lentomatkan aikana, joten kaikkein kireimpiä popoja ei kannata jalkaansa valita.

Katso myös: Matkailija narauttaa huijareita ympäri Eurooppaa – ethän haksahda näihin tyypillisiin turistiansoihin 

Matkailija narauttaa huijareita ympäri Eurooppaa – ethän haksahda näihin tyypillisiin turistiansoihin 1:56
27-vuotias Luke Martinez kokeili mitä tapahtuu, jos hän lähtee mukaan selkeisiin turistihuijauksiin.

Lue myös:

    Uusimmat