Businessluokan lentomatkustaja tilasi syödäkseen vegaanivaihtoehdon – tämän hän sai

bansku
Matkustajalle tarjoiltiin banaani välipalaksi, kun ei-vegaaninen vaihtoehto oli huomattavasti runsaampi. Kuvituskuva. Shutterstock

Businessluokassa matkustanut sai eteensä yksinäisen banaanin.

Indonesian Jakartasta Japaniin matkalla ollut Kris Chari tilasi vegaanivälipalan lennolle ja sai eteensä yhden banaanin ja syömäpuikot.

Chari kertoi ruokapettymyksestään alun perin Flyertalk-foorumilla, jossa kuvaili vegaanivälipalaansa hämmentäväksi. Foorumilla hän kertoi lentoemännän varmistaneen, että hän oli tilannut vegaanisen vaihtoehdon. Tämän jälkeen lentoemo oli kertonut aamiaisen olevan banaani.

– Erheellisesti oletin hänen tarkoittavan, että aamiainen sisälsi banaanin, Chari kirjoitti.

Kun mies sitten sai banaanin eteensä, hän edelleen oletti sen olevan vain alkupala, kunnes kävi ilmi, että se oli hänen koko ateriansa. Vaikka banaani oli "todella hyvä banaani" ja jopa "yksi parhaista", jonka hän oli koskaan syönyt, ateria ei tuntunut kovin monipuoliselta verrattuna muiden matkustajien ruokiin. Ei-vegaanisten matkustajien välipala sisälsi nimittäin tonnikalaa, salaattia, juustoa salsan kera sekä patongin. Chari kertookin Insiderille olettaneensa vegaaniversion olevan samankaltainen runsaudessaan.

– Sen sijaan minulle tarjoiltiin yksittäinen banaani, hän toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Yhtiön edustaja pahoittelee

Ei-vegaanisiin ruokiin verrattuna yksi banaani tuntui Charista loukkaavalta. Mies myös ihmettelee sitä ottaen huomioon vegaanien ja kasvissyöjien alati kasvavan määrän.

Japan Airlines -lentoyhtiön edustaja pahoitteli Insiderille, ettei yhtiö kyennyt vastaamaan odotuksia ja vahvisti banaanin olleen erityisruokavalioiden välipalavaihtoehto.

Välipala oli toinen seitsemän tunnin lennon kahdesta ateriasta. Toisella aterialla Charille tarjoiltiin spagettia, kun ei-vegaaniset saivat eteensä juustomunakkaan, ratatouillea sekä vaihtoehtoisesti joko kanamakkaraa tai grillattua lohta.

Katso myös: Nik pitää lentokoneruoasta todella paljon – valmistaa sitä itse

Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: “se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan” 2:46
Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä itse kotonaan.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!