Mitä ihmettä liikkuu tämän koiran päässä? Hillittömälle käytökselle on mahdoton olla nauramatta

Tähän koiravideoon jokainen introvertti voi samaistua! 1:41
KATSO MYÖS: Tähän koiravideoon voi jokainen introvertti samaistua.

Oletko jo törmännyt sosiaalisessa mediassa videoon tästä hassusti käyttäytyvästä koirasta? Kymmenet miljoonat ihmiset ovat.

Videon, jossa koira nuolee lasia tuijottaen samalla eläintä kuvaavaa ihmistä, on kerännyt sosiaalisessa mediassa kymmeniä miljoonia katselukertoja, kertoo Newsweek. Marraskuussa jaetulla videolla koira istuu lasin takana kieli ulkona.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koiran mielipuoliselta vaikuttava käytös on saanut monet kommenttikentässä epäilemään, että koira on nukutuslääkkeiden vaikutuksen alaisena. Videon julkaissut eläinhoitaja, Gabby, 23, kuitenkin kertoo, ettei koira ollut lääkkeissä, vaan todella ilmaisi itseään itselleen tyypilliseen tapaan – eikä sillä siis ole mitään hätää. 

– Sitä luulisi, että se on lääkitty tai jotain, mutta ei. Minulla on niin paljon kuvia ja videoita siitä tekemässä tätä, että voisin tehdä koosteen, Gabby kertoi kommenttikentässä.

Koiran käytös herätti niin paljon kysymyksiä ja kommentteja, että Gabby julkaisi myöhemmin toisen videon ja paljasti lisää yksityiskohtia koiran elämästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– T on sairaalassa kanssamme toipuessaan leikkauksesta. Sen suosikkitapa kuluttaa aikaa on nuolla ikkunoita tuijottaen samalla kaikkia, Gabby kertoo.

Kommentit naurattavat

Koiran hillitön toiminta on saanut kommentoijat vitsailemaan.

– Minä ja tämä koira samaistumme toisiimme henkilökohtaisella tasolle, tunnusti yksi.

– Noiden silmien takana ei vain ole ajatusta, totesi toinen.

– Yhtään aivosolua ei löydetty tuona päivänä, vitsaili yksi.

Katso myös: Tämä koira pakeni kotoa erikoiseen tyyliin

Koiran erikoinen tapa paeta kotoa tallentui valvontakameralle 0:15
Pariskunta ihmetteli, kuinka heidän koiransa oli päässyt lukitun kodin etupihalle jolkottelemaan, mutta yllättävä vastaus löytyi valvontakameran nauhalta.

Lue myös:

    Uusimmat