Missikruunun luovuttanut Viivi Altonen luottaa määrätietoisuuteen – tältä elämä näyttää missivuoden jälkeen: "Minut tullaan muistamaan"

Viivi Altonen aikoo suorittaa lähitulevaisuudessa kandidaatintutkinnon.

Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen katsoo määrätietoisesti eteenpäin. Vaikka kruunu siirtyi lauantaina kruunatulle Essi Unkurille, ei Altonen aio jäädä haikeudesta huolimatta surkuttelemaan missivuoden päättymistä.

– Uudet kuviot lähtevät kuitenkin pyörimään. Mitähän sitten aika onkaan, kun en ole enää missikuvioissa mukana, hän pohtii.

Keltaisessa mekossa gaalaan saapunut Altonen ei kuitenkaan kiellä sitä, etteikö olisi miettinyt missivuoden jälkeistä elämää. 

 Olen innoissani myös aloittamaan uuden elämän. Olen aloittanut opiskelut tänä aikana ja kohta kandi on purkissa.

Missivuodelle mahtui Altosen mukaan runsaasti sykähdyttäviä hetkiä kruunauksen lisäksi.

– Erityisesti Universum-kilpailut jäivät mieleeni. Lisäksi kaikki tapaamani ihmiset, kaikki missivuoden aikana syntyneet mahdollisuudet ovat olleet mahtavia, hän listaa.

Uutta elämänvaihetta onkin valmisteltu huolella. Altonen korostaa verkostoituneensa ja luoneensa uusia haasteita, joita hän lähtee seuraavaksi tavoittelemaan.

– Tuntuu, että olen koonnut itselleni tiilikasaa, pohjaa ja kontakteja koko vuoden ajan ja nyt Viivi lähtee niin sanotusti lentämään, Altonen paljastaa.

Päämäärätietoisuus on Altosen mukaan tärkeä piirre, josta hän itsekin aikoo pitää kiinni jatkossakin.

– Minut tullaan muistamaan. Toivottavasti hyvällä, hän päättää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja