Miss Suomi Anni Harjunpää muutti väliaikaisesti takaisin Tampereelle – kaikki työt peruuntuivat: "En olisi voinut kuvitella tällaista missivuotta"

8:04
Anni Harjunpää oli kertomassa Uutisaamussa kauneusihanteiden muutoksesta. Katso video.

Anni Harjunpäälle oli sovittu useita työkeikkoja tälle keväälle, mutta koronapandemian vuoksi ne pyyhkiytyivät pois kalenterista.

Miss Suomi Anni Harjunpää muutti Tampereelta Helsinkiin, kun hänen missivuotensa alkoi viime syksynä. Kaunottaren kämppis on Sonja Länsivuori, joka kilpaili viime vuonna Miss Suomi -finaalissa.

Kaunotarten yhteiselolle tuli pieni tauko, sillä Harjunpää päätti muuttaa takaisin kotikonnuilleen Tampereelle koronakriisin vuoksi. Ystävykset eivät kuitenkaan luopuneet Helsingin kodistaan.

– Muutin pari viikkoa sitten väliaikaisesti asumaan Tampereelle ystäväni luokse. Tämän hetkinen fiilikseni on se, että haluan olla lähellä perhettäni. Sisarukseni asuvat Tampereella ja vanhemmat lähellä Tamperetta, Harjunpää kertoo.

Kaunotar on viihtynyt vanhoilla kotiseuduillaan hyvin, mutta hän aikoo muuttaa takaisin Helsinkiin, kun koronakriisi on rauhoittunut. Harjunpäällä oli aluksi epätodellinen fiilis maailman tilanteesta, mutta nyt mieli alkaa tasaantua.

– Olen yrittänyt pitää normaalista arjesta kiinni. Olen herännyt aikaisin aamulla, ulkoillut, treenannut sekä lukenut kirjoja. Se on ollut positiivista huomata, että ihmiset ovat alkaneet ulkoilla näinä aikoina hyvin paljon.

Missivuosi on ollut perinteisesti Miss Suomelle hyvin kiireinen ja töitä on riittänyt. Niin myös Harjunpäällä olisi ollut keväällä paljon töitä, mutta kalenteri tyhjeni koronaviruspandemian vuoksi.

– Aluksi peruuntui aika monta keikkaa, mutta loput keikat pyyhkiytyivät kalenterista pois, kun hallitus kielsi yli 10 hengen tapaamiset.

– Tämä vaikuttaa töihini todella paljon, sillä työni sijoittuvat hyvin paljon erilaisiin tapahtumiin. Sometöitä on ollut onneksi jonkun verran. En olisi voinut kuvitella tällaista missivuotta.

Harjunpää erosi kyproslaisesta poikaystävästään Pavlosista viime vuoden lopussa. Kaunotar ei ole liittynyt Tinder-deittipalveluun eron jälkeen.

– En ole käyttänyt Tinderiä sitten teini-iän. Ei ole aikomusta edes liittyä, eikä nyt edes pysty deittailla, Harjunpää naureskelee.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja