Missikaunotar Adriana Gerxhalija paljasti somessa: "Kihlat elämäni rakkauden kanssa"

22:07
Adriana hurmasi Miss Suomi -finaalissa syksyllä näyttävässä tyylissä

Adriana Gerxhalija kihlautui rakkaansa kanssa.

Vuoden 2017 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija paljasti Instagram-tilillään kihlautuneensa sunnuntaina 27. joulukuuta rakkaansa kanssa. Gerxhalija julkaisi kihlausuutisensa yhteydessä näyttäviä kuvia.

– Tänään kihlat elämäni rakkauden kanssa, hän kirjoittaa. 

Gerxhalija kertoi syksyllä Miss Suomi -finaalin punaisella matolla tutustuneensa puolisoonsa viime keväänä Facebookissa.

– Meillä klikkasi todella nopeasti ja huomasimme, että sovimme hyvin yhteen ja puhuttavaa riitti, Gerxhalija paljasti.

Kaunottaren mies asuu Kosovossa, mistä myös Gerxhalijan vanhemmat ovat aikoinaan muuttaneet Suomeen. Pariskunnan ensimmäinen kohtaaminen oli suoraan kuin satukirjasta.

– Rakastuimme palavasti toisiimme jo ensimmäisestä halauksesta. Kaikki tapahtui todella nopeasti. Löysimme toisemme keväällä ja tapasimme kesällä Kosovossa.

Etäsuhteessa olevalla pariskunnalla oli syksyllä tehty jo tulevaisuuden suunnitelmia.

– Olemme puhuneet, että mieheni muuttaa Suomeen viimeistään ensi vuoden alkuun mennessä, heti kihlauksen jälkeen. Meillä siis suunnitellaan kihlat pitkään ennen kuin se tapahtuu, ei tule siis yllätyskosintaa.

Häitä pariskunnan on tarkoitus tanssia ensi kesänä Kosovossa.

– Minulla on paljon kutsuvieraita Suomesta. En malta odottaa, että pääsen näyttämään albaanikulttuuria suomalaisille ystävilleni. He eivät ole varmasti koskaan sellaista nähneet, mitä tulevat näkemään. Toivottavasti koronatilanne hellittää, sillä häiden toteutuminen on pitkältä siitä kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja