Missikaunotar Adriana Gerxhalija löysi rakkauden Facebookin kautta – häät ensi kesänä Kosovossa

22:07
Adriana hurmasi Miss Suomi -finaalissa viime viikonloppuna - katso video.

Adriana Gerxhalija kruunattiin Miss Suomen perintöprinsessaksi vuonna 2017.

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija säteili upeana Miss Suomi -finaalissa viime lauantaina. Upea kaunotar on korviaan myöten rakastunut mieheensä, johon tutustui viime keväänä Facebookissa.

– Meillä klikkasi todella nopeasti ja huomasimme, että sovimme hyvin yhteen ja puhuttavaa riitti, Gerxhalija kertoi.

Kaunottaren mies asuu Kosovossa, mistä myös Gerxhalijan vanhemmat ovat aikoinaan muuttaneet Suomeen. Pariskunnan ensimmäinen kohtaaminen oli suoraan kuin satukirjasta.

– Rakastuimme palavasti toisiimme jo ensimmäisestä halauksesta. Kaikki tapahtui todella nopeasti. Löysimme toisemme keväällä ja tapasimme kesällä Kosovossa.

Juuri kun Gerxhalija oli lähdössä kesällä Kosovosta takaisin Suomeen, hänen vointinsa huononi. Koronaoireita oli myös kaunottaren miesystävällä, ja lopulta molemmat testattiin koronapositiivisiksi.

– Karanteenissa oleminen oli meille molemmille sekä fyysisesti että henkisesti raskas kokemus, koska olimme jatkuvasti huolissamme omasta ja toistemme terveydentilasta.

– Karanteenin yhteiselo kuitenkin vahvisti suhdettamme ja tiesin, että hän on se oikea. En vaihtaisi yhtäkään koronakaranteeni päivää pois.

Etäsuhteessa olevalla pariskunnalla on tehtynä jo tulevaisuuden suunnitelmia.

– Olemme puhuneet, että mieheni muuttaa Suomeen viimeistään ensi vuoden alkuun mennessä, heti kihlauksen jälkeen. Meillä siis suunnitellaan kihlat pitkään ennen kuin se tapahtuu, ei tule siis yllätyskosintaa.

Häitä pariskunnan on tarkoitus tanssia ensi kesänä Kosovossa.

– Minulla on paljon kutsuvieraita Suomesta. En malta odottaa, että pääsen näyttämään albaanikulttuuria suomalaisille ystävilleni. He eivät ole varmasti koskaan sellaista nähneet, mitä tulevat näkemään. Toivottavasti koronatilanne hellittää, sillä häiden toteutuminen on pitkältä siitä kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja