Miro Heiskasen häikäisevät otteet keräävät ylistystä illasta toiseen – "On pelottavaa, että hän on noin hyvä"

4:21
Videolla kuvaa yön NHL-kierrokselta.

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on ollut yksi NHL:n pudotuspelien parhaimmista pelaajista. Suomalaisen suoritukset ovat vakuuttaneet joukkuetoveritkin.

Heiskanen on ollut NHL:n pudotuspeleissä häikäisevässä iskussa. 12 ottelussa 15 tehopistettä takonut suomalainen on tällä hetkellä pudotuspelien pistepörssin viidennellä sijalla.

Heiskasen huimat peliesitykset ovat syystäkin keränneet kehuja Pohjois-Amerikassa. Nuoren suomalaistähden suurta panosta arvostetaan myös Dallasin pukukopissa.

– Kaveriksi, joka on noin nuori, hän pelaa kuin olisi ollut liigassa jo pitkään. Hän on niin hyvä jokaisella kentän alueella, Dallas-pakki Jamie Oleksiak ylistää ESPN:n mukaan.

Myös ruotsalaistähti John Klingberg yhtyy ylistyskuoroon.

– Minusta Miron on vain annettava olla Miro ja hän ottaa ottelut haltuunsa. Hän on luultavasti paras pelaajamme joka ilta.

Vasta toista kauttaan NHL:ssä pelaava Heiskanen on lyhyessä ajassa murtautunut jo liigan eliittipuolustajien joukkoon. Jääkiekkoanalyytikko Brent Severyn näki Heiskasen lahjakkuuden NHL-uran alkutaipaleella. Heiskanen muistuttaa häntä upean uran pelanneesta Scott Niedermayerista.

– Katsoin Miron kolmatta NHL-ottelua ja sanoin, että tuossa on Scott Niedermayer. Hänen rauhallisuutensa jäällä. Hän tietää tarkalleen, mihin kiekon pitäisi mennä. On pelottavaa, että hän on noin hyvä tuossa iässä, Severyn toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja