Miro Heiskasen lupaava NHL-debyytti vakuutti Dallasin tähtipuolustajan – "Meidän ei pitäisi olla yllättyneitä"

Miro Heiskanen: Kovuuteen pitää keskittyä enemmän NHL:ssä 5:04

Miro Heiskasen hienot peliotteet NHL-debyytissään antoivat nuorukaisen seuratovereille aihetta kehuihin.

Heiskanen esiintyi Arizonaa vastaan tutulla itsevarmuudellaan ja kiekollisella pelaamisellaan heti ottelun alusta lähtien. Dallasin tähtipuolustaja John Klingberg kehui suomalaista seurakaveriaan vuolaasti taiston tauottua.

– Meidän ei pitäisi olla enää yllättyneitä hänestä. Hänellä on paljon kokemusta olympialaisista, MM-kisoista ja nuorten kisoista, vaikka hän vasta 19-vuotias, Klingberg kommentoi Dallasin sivuilla.

Nuoren suomalaispuolustajan debyytti teki Klinbergiin suuren vaikutuksen, mutta ruotsalaistähden mukaan Heiskaselta voidaan odottaa vielä enemmänkin.

– Hän oli ensimmäisessä NHL-pelissään hyvä, mutta hän parantaa vielä varmasti.

Jokereissakin aikanaan piipahtanut Klingberg on kuulunut NHL:n tähtipuolustajiin jo neljän kauden ajan. Taitava puolustaja ei osaa sanoa yhtä tiettyä ominaisuutta, joka tekee Heiskasesta niin hyvän kuin hän nyt on.

– Hänen luistelunsa ja peliälynsä. Hänen varmuutensa. Hän tietää, mihin mennä. En voi vain nostaa yhtä asiaa, sillä hänellä on kaikki eväät olla todella, todella uskomaton puolustaja tässä liigassa, Klingberg hehkuttaa.

Dallasin kausi jatkuu ensi yönä, kun se saa vieraakseen Patrik Laineen edustaman Winnipegin.

Lue myös:

    Uusimmat