NHL-tähti kertoi puhuneensa Donald Trumpin puolueen äänestämisestä – väittää saaneensa nyrkistä sanojensa vuoksi

4:21
Torstaiaamun Tulosruudussa kerrottiin NHL-yön tapahtumista.

San Jose Sharksin kapteeni Logan Couture on joutunut sosiaalisessa mediassa melkoisen myrskyn silmään. Mies otti kantaa Pohjois-Amerikassa vallitsevaan poliittiseen tilanteeseen.

Couture kertoi Twitterissä, mitä hänelle oli tapahtunut edellisenä iltana.

– Vietin eilisen illan Ontarion Torontossa. Puhuin republikaanien äänestämisestä ja mainitsin Donald Trumpin nimeltä. Minua lyötiin yllättäen. Tähänkö me olemme tulleet? Jos äänestää, on pahis? Tämä on niin väärin, kirjoitti Couture myöhemmin poistamassaan viestissä.

Couture tarkensi kirjoituksiaan vastaamalla muille Twitter-käyttäjille. Häneltä kysyttiin uudelleen, miksi häntä lyötiin.

– Sen vuoksi, että sanoin isäni olevan poliisi ja että äänestäisin republikaaneja, jos voisin, kommentoi Couture.

Couture on kanadalainen, ja hänellä ei ole äänioikeutta Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

31-vuotias Couture päätti vielä lopuksi kirjoittaa pidemmän selityksen näkemyksistään.

– Olen paininut sen kanssa, pitäisikö minun vielä puhua enempää tästä aiheesta. Koska aiemmin tänään twiittaamani on irrotettu asiayhteydestä, haluan tarkentaa sanomisiani. Politiikan tuominen alustalleni oli väärin. Vaikka en kommunikoinut hyvin ajatuksiani aiemmin tänään, uskon kaikkien olevan oikeutettuja omaan ääneensä ja omiin mielipiteisiinsä.

– Riippumatta siitä mihin kukaan uskoo – ja haluan tehdä selväksi, etten usko Donald Trumpin tukemiseen – väkivallalla vastaaminen ei ole oikea vastaus, eikä se ratkaise mitään. Kadun sitä, että otin asian esiin julkisesti. Pyydän anteeksi Sharksilta ja perheeltäni siitä, että he joutuvat käsittelemään tätä asiaa.

– Vaadin itseltäni enemmän ja pyydän anteeksi kommenttejani, jotka oli kirjoitettu huonosti ja jotka eivät edusta todellisia tunteitani ja vakaumuksiani. Olen kiitollinen teille, jotka olette ilmaisseet minulle huolenne, päätti Couture.

Katso julkaisut alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja