Mainos

Ministeriä motivoi haaste, Sarasvuota huomio

SuomiAreenassa Porissa keskusteltiin tänä vuonna myös sairaasta työelämästä ja siitä, mistä siihen löytyisi lääkeitä. Jos työelämä itkettää, niin keskustelu ainakin nauratti yleisöä. Lavalla pääsivät vauhtiin Kaarina Hazardin johdolla mm. ministeri Paula Risikko ja valmentaja Jari Sarasvuo.

Kiireinen sosiaali- ja terveysministeri, kansanedustaja ja pienen lapsen äiti Paula Risikko jaksaa, kun työssä on riittävästi haastetta.

- Tykkään skarppaamisesta. Ja jo nuorena sairaanhoitajana ajattelin, että asiat olisivat toisin, jos olisin itse saanut tehdä tämänkin lain, ja nyt saan tehdä, Risikko vastasi Hazardin kysymykseen, millä eväillä hän jaksaa työelämässä.

- Mua motivoi huomio eikä tämä päivä ole alkanut huonosti, Trainers' Housen hallituksen jäsen Jari Sarasvuo nauratti yleisöä.

Sarasvuo lisäsi kyllä halunsa vaikuttaa yhteisiin asioihin. Myös EK:n ylilääkäri Jan Schugk kertoi, että häntä motivoi vaikuttamismahdollisuudet.

SAK:n kehittämispäällikkö Juha Antila ainoana muistutti myös palkan merkityksestä.

- Minua motivoi se, että pystyn muuttamaan ihmisten arkea paremmaksi. Mutta toinen motiivi on palkka, sillä elätän perheeni, Antila sanoi.

Sairaan kaunis työelämä - mistä lääkkeet? -keskustelutilaisuuden oli järjestänyt sosiaali- ja terveysministeriö, joka on SuomiAreenan tämän vuoden yhteistyökumppani.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.