Miltä orgasmi tuntuu? Naiset kertovat: "En voi nousta muutamaan minuuttiin sen jälkeen"

Jokainen nainen kokee orgasmin omalla tavallaan. Lue, millaisia kuvauksia orgasmin tunteesta on annettu!

Säännöllisen seksin orgasmeineen on lukuisissa tutkimuksissa todettu tekevän hyvää. Esimerkiksi seksuaaliterveyden asiantuntija Andrea Pennington on sanonutkin, että naisen olisi hyvä saada kolme orgasmia viikossa. Orgasmiin voi päästä niin kumppanin kanssa kuin itsestäänkin. 

Miehille naisen orgasmi voi olla suuri mysteeri. Sen lisäksi, että sen aikaansaaminen voi tuottaa välillä ongelmia, voi monia miehiä mietityttää, että miltä orgasmi naisesta oikeastaan tuntuu.

TeenVogue selvitti asiaa ja keräsi naisten ajatuksia siitä, millaisia tuntemuksia orgasmi naisissa herättää.

Osaatko samaistua näihin kuvauksiin?

"Ilosta huutamista. Tunnen kaiken ja en mitään samaan aikaan."

"Kuin kasa jouluvaloja menisi sekaisin sisälläni ja sitten sulake palaisi."

"Tähtiemoji sekoitettuna räjähdysemojiin."

"Paras asia orgasmissa on se, ettei oikeastaan voi ajatella mitään muuta kuin omaa nautintoaan. Se on kaikkinielevää ja euforista."

"Romanttisin termein: Estoton kontrollista, itsetietoisuudesta ja kaikesta vapautuminen."

"Jos minua pyydettäisiin kuvailemaan fyysistä tuntemusta: Se on kuin todella ihana ja voimakas aivastus vaginassasi. Sellainen aivastus, jonka tunnet olevan tulossa hetken aikaa ja sitten se tapahtuu ja se on vain kaikista tyydyttävin aivastus ja toivot aivastavasi uudelleen."

"Se tunne on saman tason onnellisuutta kuin silloin, kun olet levittäytynyt rantatuolille trooppisella rannalla ja tilaat mansikkadaiquirin, koska olet pysäyttämätön."

"Kuin elektroniset dominot kaatuisivat eri suuntiin ihosi alla."

"Kasvava jännittyneisyys, joka saa selän kaarelle ja varpaat kipristymään, vähän kuin kiristävä tunne. Ja juuri kun luulet, ettet kestä enää, yhtäkkiä kaikki se jännittyneisyys vapautuu ja sykkii koko vartalon läpi. Paras helpotus."

"Päivän todellinen hetki, joka on vain sinua varten, tai ehkä kumppaniasi myös, jos sinulla on sellainen. Se ei toimi, jos ajatuksesi harhailevat, ei ainakaan minulle."

"Kun se on todella hyvä, se on kuin ruumiista irtautumiskokemus, ihan kuin voisin tuntea klitorikseni vuoristorata-ajelulla, mutta sieluni ja mieleni ovat jollain aivan toisella yhteyden tasolla itseeni tai kumppaniin, jonka kanssa olen, ja se ottaa koko vartaloni valtaansa. Yleensä vartaloni vapisee, enkä voi nousta muutamaan minuuttiin sen jälkeen."

"Se vastaa sitä kuin vartalosi putoaisi kielekkeeltä kasaan kihelmöivää hurmiota. Se on tunne aistillisesta vapautumisesta, jota et voi kontrolloida, ja annat itsesi mennä, koska se on vain niin hiton hyvää. Iso O on aivan omanlaisensa."

"Kuin kova makeinen, jota imeskelet, ja yhtäkkiä pääset sen keskustaan ja siellä maku purkautuu."

"Kuin suklaan sulattaminen mikrossa."

"Helpotuksen tunne, kun kävelet portaat viidenteen kerrokseen ja kävelet ilmastoituun asuntoon."

"Muistatko, kun maistoit ensimmäistä kertaa avokadoa tai söit avokado-paahtoleipää? Se autuuden tunne ja herkullisuus? Siltä orgasmi tuntuu."

Lähde: TeenVogue

***

1:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja