Mainos

Millaisen kumppanin tarvitset vuonna 2018? Horoskooppimerkkisi kertoo

Olitpa sitten sinkku tai huonossa suhteessa, saatat pohtia, millaisen kumppanin vierellä kannattaisi nyt alkaneena vuonna taittaa matkaa. Elite Daily -sivusto kokosi ehdotuksensa eri horoskooppimerkeille sopivista kumppaneista.

Oinas

Oinas haluaa seikkailla. Vuonna 2018 kannttaa keskittyä löytämään joku sellainen, joka jakaa intosi uusiin kokemuksiin, mutta ei myöskään pelkää antaa ohjaksia sinulle. Kumppanisi tulisi hyväksyä synnynnäinen itsevarmuutesi ja kannustaa sinua aktiivisesti jahtaamaan tavoitteitasi.

Härkä

Härällä on monia hyvän kumppanin piirteitä. Härkä on uskollinen, rakastava ja kärsivällinen – joskus jopa viaksi asti. Härän satunnaiset mustasukkaisuuden ja omistushalun puuskat saattavat kuitenkin johtaa ex-kumppanuuteen. Niinpä vuonna 2018 kannattaakin tähdätä siihen, ettet tyydy kehenkään, joka ei täysin arvosta vahvuuksiasi. Kumppanisi tulisi olla perhekeskeinen ja yhtä uskollinen kuin sinäkin. Silloin sinun ei tarvitse näytellä sarviasi.

Kaksoset

Kaksoset-merkin kaksi puolta voi olla pelottavaa mahdolliselle kumppanille, jos hän ei ole älyllisesti yhtä haastavalla tasolla. Niinpä sinun pitäisikin seurustella sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa todella kohtaat henkisellä tasolla. Sinun pitäisi keskittyä löytämään hyvä kommunikoija, joka on emotionaalisesti avoin.  Se auttaa sinua sysäämään ahdistuksesi nurkkaan ja mahdollistaa syvän yhteyden – myös fyysisellä tasolla.

Rapu

Olet luultavasti ollut huolehtivaisessa roolissa parisuhteissa intuitiivisen ja empaattisen luontosi vuoksi. Vaikka se tekeekin sinusta mahtavan kumppanin, voi olla, etteivät sinun tarpeesi saa huomiota osakseen. Tänä vuonna ansaitsetkin kumppanin, joka antaa yhtä paljon kuin saa. Etsi toista Rapua tai jotakuta, jolla on samanlaiset hellät ja tunteelliset luonteenpiirteet kuin sinulla.

Leijona

Olet pomo, mutta nyt on aika hellittää niin elämässä kuin parisuhteessasikin. Parhaat suhteet syntyvät silloin, kun kaksi kumppanusta luovat tasapainon, mutta vahva Leijona joutuu olemaan varovainen, ettei valitse vierelleen alistujaa. Jotta löytäisit onnen tulevana vuonna, etsi joku, joka on rento, mutta pitää huolen rajoistaan. Vaikka nautitkin dominoida, kukaan ei halua mitään kynnysmattoa vierelleen. Ei etenkään Leijona.

Neitsyt

Mikään ei ole parisuhteessa parempaa kuin onnellinen, luottavainen Neitsyt. Vaikka Neitsyen kriittinen luonne voi helposti kääntyä huonoksi puoleksi onnettomassa parisuhteessa, emotionaalisesti avoin ja itsevarma kumppani huomaa Neitsyen olevan parasta, mitä hänelle on ikinä tapahtunut. Niinpä tänä vuonna voitkin unohtaa tunteensa tukahduttavat tyypit ja löytää jonkun, joka ei pelkää kertoa sinulle, kuinka ihmeellisiä kaikki oikkusi ovatkaan.

Vaaka

Vaa'an kanssa ajan viettäminen on hauska ja rentoa. Tänä vuonna on kuitenkin aika unohtaa Netflixin edessä chillailu ja etsiä kumppani, joka auttaa sinua löytämään elämääsi ripauksen seikkailua. Etsi rikoskumppania, joka auttaa sinua murtautumaan ulos mukavuusalueeltasi.

Skorpioni

Skorpionit vetävät mahdollisia kumppaneita puoleensa magneetin tavoin, mutta heidän kanssaan on vaikea olla, jos kumppani ei ole juuri oikea. Tänä vuonna salaisuus piilee siinä, että löydät jonkun, joka jakaa mahtisi. Vaikka joinain vuosina saatat tarvita enemmän tasapainoista parisuhdetta, vuonna 2018 on aika löytää kumppani, joka on yhtä intohimoinen kuin sinäkin. Suhde ei ehkä kestä seuraavaan vuoteen, mutta kipinöi kuumana niin kauan kuin kestää.

Jousimies

Vuosi 2018 on Jousimiehelle huumorin vuosi. Etsi kumppani, joka sopii  yhteen sinun huumorintajusi ja optimismisi kanssa. Yritä löytää se ilo, jota ehkä jäit vuonna 2017 kaipaamaan. On aika palata pirteille juurillesi sellaisen kumppanin kanssa, joka osaa koskettaa sinua nauruhermoon – ja muuallekin.

Kauris

Vuosi 2018 on Kauriin vuosi. Tänä vuonna keskityt saavuttamaan tavoitteesi. Vaikka haluat olla jatkuvasti paras, älä anna tuon intohimon estää sinua löytämästä kumppaniasi. Etsi sen sijaan kumppani, joka on valmis olemaan vierelläsi tukijan roolissa tarjoten energiaa. Kumppanin ei pitäisi pelätä menestystäsi, vaan olla tarpeeksi itsevarma nauttimaan siitä – ihan kuin se olisi hänen omaansa.

Vesimies

Ajat ovat kovat, joten Vesimiehen humanitäärinen puoli tulee vuonna 2018 tarpeeseen. Mitä tulee romanssiin keskity kumppaneihin, jotka jakavat intohimosi aktivismiin. Tarvitset kumppanin, joka on valmis lähtemään kanssasi mihin vain: protestimarssille, viemään roskat tai vaikka vain nuolemaan kirjekuoria erilaisia kampanjoitasi varten.

Kalat

Tänä vuonna Kalat-tähtimerkin omaavan kannattaa tehdä vastoin luontoaan – edes hieman. Vuonna 2018 saat olla hieman itsekäs. Olet ystävällinen, antelias ja empaattinen ja ansaitset samaa itsellesi kumppaniltasi. Joten sen sijaan, että etsisit itsellesi huolehdittavaa, etsi kumppani, joka on innokas huolehtimaan sinusta. Kun laitat itsesi kerrankin ykköseksi, löydät vihdoin jotain tasapainoa elämääsi.


Lähde: Elite Daily

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.