Mainos

Tuhmaa vai herkkää? Katso, mikä seksiasento sopii sinulle horoskooppimerkkisi perusteella

Meno muuttuu makuuhuoneessa villimmäksi, kun nappaat seksivinkit astrologilta.

Jos haluat piristää meininkiä makuuhuoneessa, kannattaa kääntää katse tähtiin. PopSugar-sivusto keräsi yhteen eri tähtimerkeille sopivat seksiasennot. Kenties horoskooppimerkin suositusta noudattaessasi tunnelma makuuhuoneessa muuttuu kiihkeämmäksi – ja löydät lempiasentosi.

Astrologi Valerie Mesa kokosi eri horoskooppimerkeille sopivat seksiasennot.

Varoitus: Jotkut asennoista ovat haastavia, joten huolehdi turvallisuudesta ja muista myös venytellä.

Oinas

Oinas haluaa dominoida makuuhuoneessa – ja elämässä. Mesan mukaan Oinas on aggressiivinen, impulsiivinen ja täynnä tarmoa.

– Koska Oinas on sydämeltään kilpailuhenkinen, hän varmistaa, että hänen seksikumppaninsa on täysin tyydytetty. Itse asiassa hän tekee kaikkensa varmistaakseen, että kumppani tulee takaisin hakemaan lisää, Mesa toteaa.

Hyvä seksiasento syntyy niin, että nainen käy makaamaan selälleen sängyn reunalle ja koukistaa jalkansa kuin ajaisi polkupyörää. Mies seisoo sängyn vieressä, nappaa naisen nilkoista ja työntyy sisään.

Härkä

Härkä kaipaa romantiikkaa.

– Seksi härän kanssa on pitkää, hidasta ja uskomattoman sensuellia, Mesa sanoo.

Härälle sopiva seksiasento onkin perinteinen lusikka-asento höystettynä suudelmilla ja hyväilyllä.

Kaksoset

Makuuhuoneessa Kaksoset haluaa Mesan mukaan nälviä, kiusoitella ja kuiskalla kumppanin korvaan. Ei kannata hämmentyä, jos Kaksoset jopa kikattaa kesken seksin. 

Kaksosille sopii seksi seisten.

Rapu

Rapu haluaa tuntea seksin aikana kaiken. Seksin pitäisi olla raakaa ja intiimiä, yhtään aluetta ei jätetä koskettamatta. 

Seksiasennoksi sopii melko haastavakin asento, jossa nainen seisoo periaatteessa käsillään miehen seisoessa takana ja nostaessa kumppaniaan. Nainen tarraa jaloillaan kiinni miehen vyötäröön.

Leijona

Leijonan seksi kestää läpi yön ja on hyvin teatraalinen kokemus. Mesan mukaan Leijonat ovat ylpeitä rakastelutaidoistaan, joten kumppanit saavat kuninkaallisen kohtelun. Mikä tahansa asento, jossa Leijona pääsee näyttämään taitojaan, on hyvä asento.

Kokeilkaa vaikkapa asentoa, jossa istutte limittäin vastakkain. Nainen laittaa oikean jalkansa yli miehen vasemman jalan, ja mies oikean jalkansa yli naisen vasemman jalan. 

Neitsyt

Neitsyt haluaa tuntea olonsa vakaaksi. Koska Neitsyt on hyvin analyyttinen perfektionistisine taipumuksineen, hän pitääa sennoista, jotka ovat tarkkoja, ja joissa on hyvä tekniikka. Neitsyt voisikin kokeilla jotain haastavaa. 

Kokeilkaa asentoa, jossa nainen on "karhu-asennossa" kädet ja jalat maassa. Mies työntyy seisten takaapäin.

Vaaka

Vaaka on hyvin keskittynyt omaan ulkonäköönsä – eikä häpeile sitä lainkaan. Mesan mukaan Vaa'an ensirakkaus onkin ollut oma peilikuva. Niinpä seksi peilin edessä kiihottaa Vaakaa.

Kokeilkaa seksiä peilin edessä niin, että mies työntyy takaapäin. Näette itsenne ja toisenne.

Skorpioni

Skorpioneista Mesa puhuu suoraan: 

– Skorpionit eivät rakastele, he n*ivat.

Niinpä seksi Skorpionin kanssa on raakaa ja eläimellistä. Jos kumppanikin on Skorpioni, kannattanee sopia rajoista etukäteen, jotta pysytte samoilla linjoilla.

Kokeilkaa asentoa, jossa mies istuu sängyn reunalla, nainen on selin mieheen, laittaa kädet lattiaan ikään kuin menisi käsilleen seisomaan ja ottaa miehen vyötärön jalkojensa väliin. Mies pitää reisistä kiinni.

Jousimies

Jousimies on aina menossa, joten asennon tulee olla jännittävä ja spontaani, jotta se sopii seikkailulliselle tähtimerkille. Jousimies kokeilee kaikkea kerran.

Kokeilkaa asentoa, jossa mies istuu ja nainen istuu miestä vasten tämän päällä, mutta niin, että jalat ovat yli miehen olkapäiden. Mies nostaa naista takapuolesta ja vetää itseään kohti.

Kauris

Kauris voi vaikuttaa kylmältä, mutta on todellisuudessa perinteinen ja romanttinen, Mesa sanoo. Kauris on myös kestävää laatua, joten seksipuuhista voi muodostua koko yön mittainen lemmenmaratoni.

Kokeilkaa asentoa, jossa seisotte vastakkain, ja nainen koukistaa toisen jalkansa ylös, kietoo sen miehen lantion ympäri ja työntää sen avulla miestä itseään kohti.

Vesimies

Mesan mukaan Vesimies tunteilee tähtimerkeistä vähiten. Vesimiehen seksuaalisuus on astrologin mukaan raakaa ja eläimellistä. Vesimies kaipaa vapautta, ei pidä rutiineista ja on täysin tyytyväinen sitoumuksettomaan suhteeseen.

Seksiin sopii asento, jossa nainen makaa vatsallaan lantio kohotettuna, ja polvillaan oleva kumppani työntyy takaapäin.

Kalat

Kalat-merkille seksi on sielullista puuhaa, mutta se ei tarkoita, etteikö se voisi olla tuhmaakin. Mesan mukaan Kalojen mielikuvitus laukkaa alitajunnan voimin, ja makuuhuoneessa he elävätkin uudelleen lempipornoaan ja parhaita fantasioitaan.

the-giver

Kokeilkaa takaapäin-asentoa nainen nelinkontin, mies polvillaan. Heittäytykää villiksi: repikää tukkaa ja antakaa sängynpäädyn kolista!

Lähde: PopSugar

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.