Milla Jovovich on upea näky luonnollisena kaunottarena sekä dramaattisena diivana, katso!

Punaisen huulipunan suosija, kuvankaunis näyttelijä ja luonnollista lookia arvostava Milla Jovovich on upea näky punaisella matolla viimeisen päälle laittautuneena, kuten myös ilman näyttävämpääkin ehostusta. Mitkä ovat naisen tärkeimmät kauneustuotteet?

Näyttelijä ja malli Milla Jovovich, 37, on tunnettu simppelistä tyylistään sekä heleästä meikistään, johon kuuluu näyttävä, dramaattinen huulipuna – useimmiten punainen – sekä hennompi silmämeikki. Punaisella matolla hän uskaltaa leikitellä kissamaisilla rajauksilla ja tummilla luomiväreillä diivamaisen tähden elkein.

Neuvostoliittolaissyntyinen Jovovich suosii myös meikittömyyttä, jolloin hän antaa ihonsa hengittää: etenkin matkustaessa Jovovich keskittyy ihonsa hyvinvointiin.

– Normaaliin ihonhoitorutiiniini kuuluu kasvojen pesu, ihon kosteuttaminen ja joskus hemmottelen itseäni kasvohoidoilla ja hieronnalla. Mutta koska työskentelen ja matkustan jatkuvasti, en voi käydä kasvohoidoissa, jolloin iho voi olla hellä ja punainen parikin päivää. Joten käytän itse kuorintavoiteita pitääkseni ihoni kuulaana, Jovovich kuvailee.

Mitkä ovat näyttelijän tärkeimmät kauneustuotteet, joita ilman hän ei lähde matkaan?

– Ripsivärini, aurinkopuuterini ja korallin sävyinen huulipunani, vihreäsilmäinen kaunotar kertoo.

Yhden lapsi äiti kertoo ensimmäisen kauneusikoninsa olleen erittäin läheinen ihminen: jo pienenä tyttönä hän ihaili oman äitinsä laittautumista.

– Ensimmäinen kauneusmuistoni sijoittuu aikaan, jolloin olin pieni ja minulla oli tapana katsoa kuinka äitini ehostautui. Kiinnostuin jo silloin glamourista, kiitos äitini, Jovovich kertoo.

– Kun näin hänen laittavan meikkiä, tiesin heti että hän on lähdössä ulos tai töihin. Katselin kuinka hän meikkasi ja suihkautti hajuvettä. Mielestäni se oli suunnattoman kiehtovaa. Hän teki sen ajan kanssa, eikä vetänyt niskaansa mitä tahansa, mitä esimerkiksi monet teini-ikäiset näyttävät tekevän tätä nykyä. Naisena sinun täytyy näyttää aina edustavalta ja kohdella itseäsi kunnioittavasti, Jovovich painottaa.

Lue myös:


AVA

Lähde: Celebrityredcarpet.co.uk, Intothegloss.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja