Seksikolumni: Entistä parempaa suuseksiä – naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla

Tietyn kikan avulla suuseksin vastaanottamisesta tulee paljon helpompaa.

Hiljattain uutisoitiin suuseksialushousuista, joiden tarkoitus on tehdä suuseksin vastaanottamisesta naiselle miellyttävämpää. Vaikka idea kuulostaa täysin absurdilta, uskon, että pöksyjen idean taustalla on ihan oikea tarve.

Näin äkkiseltään voi kuulostaa täysin käsittämättömältä, että suuseksin vastaanottaminen voisi olla naiselle jotenkin vaikea asia. Miten nauttimisestakin voi nykyään jo kiusaantua? Omien kokemusteni ja ystävieni kanssa käymieni laajamittaisten keskustelujen perusteella voin kuitenkin kertoa, että kyllä siitä vaan voi.

Eikä se vika ole tippaakaan kumppanissa. Ei se vain oikeasti ole maailman luontevinta asettua jalat haaralleen alastomana miehen eteen, ei vaikka sitä olisi jo tehnyt joitain kymmeniä satoja kertoja – etenkään, jos kumppani ei ole tuttu ja sitä myöten turvallinen. En tiedä teistä muista naisista, mutta näin heteronaisena naisen alapää ei vain mielestäni ole kovin kiihottava näky, joten sekin tietysti vaikuttaa tähän näkökantaan. Tilannetta on vaikea katsoa heteromiehen silmin.

Vaikka suuseksipöksyt tarjoaisivat haluttua suojaa alapäätään häpeilevälle naiselle, on ajatus kuitenkin kyseenalaistettava käytännön tasolla. Miltä näyttäisi suuseksipalvelujaan tarjoavan kumppanin silmissä se, että nainen ei suostu riisumaan housujaan? Se kun vähän tuntuisi olevan koko homman pihvi.

Alapään ulkonäöstä ahdistuva nainen saattaa menettää orgasminsakin kiusallisia ajatuksia päässään pyöritellessään. Koska suuseksi on varmin ja helpoin tapa tuottaa naiselle orgasmi, olisi ehdottoman tärkeää, että olisi olemassa joku suuseksipöksyjä kätevämpi niksi, jonka avulla orgasminsa voisi saada kivuttomasti ja helposti.

On myös tunnettu tosiasia, että moni nainen tuntee olonsa viehkeimmäksi pimeässä, kun taas miehet haluaisivat mieluiten työskennellä näköaistit avoinna. Niinpä valojen sammuttaminen ei välttämättä ole kaikkia osapuolia miellyttävä ratkaisu, eikä  päivänvalossa kovin toimivakaan. Asiaan täytyisikin keksiä jokin kompromissi. Ja minä olen sen keksinyt! Se on kaikessa nerokkuudessaan simppeli ja toimiva.

Sido silmäsi. Parempi vielä, anna kumppanin sitoa ne. Kuulostaa hölmöltä, tiedän, koska edelleen se alapääsi on kenties kirkkaassa päivänvalossa kumppanisi silmien edessä, eikä side silmillä auta pelkäämiisi haju- tai makuhaittoihin, mutta ei auta tuomita ennen kuin kokeilee.

Ensinnäkin se on erittäin kuumaa ja kiihottavaa. Jo se yksinään pistää haluamaan pientä kielipeliä.

Toisekseen on tärkeää ymmärtää, että on hyvin todennäköistä, että kipuilemasi epävarmuustekijät ovat kaikki vain omassa päässäsi. Niinpä havaitsemani tiukka fakta on se, että riittää, että itse tunnet olevasi pimeässä, ihan vain omassa pienessä kuplassasi. Silloin on paljon helpompi unohtaa ahdistavat ajatukset ja vaikeampi keskittyä siihen, mitä se toinen nyt miettii. Sitä voi vaan olla ja nauttia. Pistä astetta paremmaksi ja anna sitoa kätesikin. Siinä avuttomassa tilassa, näkemättä mitään, kun et voi tehdäkään mitään, et vain oikeasti voi mitään muuta kuin antaa mennä. Ja hyvin pian tulla.

Toki on aina kaikkien eduksi, jos mies (tai nainen) muistaa mainita suuseksin aikana tai muutoin, että kumppani maistuu hyvältä ja antaa ymmärtää, että suuseksin tarjoaminen ei ole välttämätön paha, vaan oikeasti omasta halusta toteutettu juttu. Kokemukseni mukaan se ei ainakaan vähennä haluja kokeilla petipuuhia kyseisen tyypin kanssa uudelleen... ja uudelleen... ja uudelleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja