Mainos

Miksi suuseksin saaminen on monelle naiselle niin vaikea asia? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi suuseksin saaminen on monelle naiselle niin vaikea asia? "Se haisee ja maistuu pahalle. Se näyttää rumalle. Plaaplaaplaa." Selityksiä kyllä löytyy, mutta jos sanon, että käyt nyt pesemässä sen, niin ei sitten maistu/haise millekään, ei sekään passaa.

Ulkonäöltään kaikki on samankaltaisia, rumaa ei ole vielä oman nokan eteen sattunut, eikä se sinun varmasti ole se ensimmäinen. Eikä sillä, että sitä siinä työn touhussa ehtisi juuri silmäilemään ja arvostelemaankaan. Kauneus on katsojan silmässä, oletko koskaan itse katsonut sinne? Mistä siis on kyse?" kyselee nimimerkki Kielimies.

Näin naiset vastasivat

"Minä uskon, että tämä asia liittyy suoraan naisen itseluottamukseen. Mikäli omissa nahoissa on mukava olla ja on sinut oman vartalonsa kanssa, on silloin luontevampi olo myös seksuaalisissa tilanteissa alastoman vartalonsa kanssa – silloinkin, kun joku antaa suuseksiä.

Sekin kannattaa ottaa huomioon, että suhteen tiivistyessä seksikumppanin seurassa on helpompi rentoutua, ja tällöin myös suuseksiin antauminen on helpompaa. Älä siis luovuta, vaikka joku ei haluaisi testata kielimiehen taitojasi ensimmäisellä seksikerralla.

Kielimiehen olisi myös hyvä muistaa, että suuseksi ei ole kaikkien naisten juttu, niin kuin ei kaikkien miestenkään. Sen sijaan, että säntäät suuna päänä ja kieli pitkänä niin sanotusti kiinni limppuun heti, kun huomaat, että nainen on valmis petipuuhiin, olisi sinun syytä käyttää ensin hieman aikaa naisen mielihalujen tulkitsemiseen."
– 28, naimisissa

"Onko se vaikeaa? Ehkä bongaat matkaasi ihan väärät naiset. Eivät meistä kaikki ole yhtä epävarmoja. Tuskin sinun taitosi terapeuttisesti auttavat kauhean montaa naispuolista pääsemään yli ongelmistaan, ja nämä kai ovat semmoisia asioita, että joko niiden kanssa on ok tai sitten ei. Vaikeaa se varmaan on ensimmäisenä kysyä, että saako lipaista, mutta jos nainen ei innostu suuseksistä siinä kahvikupposen äärellä, niin henkilökohtaisesti jättäisin treffailun siihen yhteen kertaan."
– 33, parisuhteessa

"Ainakin omasta mielestäni on äärimmäisen epänormaalia maata jalat levällään niin, että siinä pitäisi vielä rentoutua ja nauttia kokemuksesta. Hajujen ja ulkonäön sijaan kyse taitaa olla ennemminkin naisten ja miesten eroista. Mietitäänpä vaikka saunaa. Miehistä on täysin normaalia istua lauteilla haarat levällään sukukalleuksiaan esitellen, mutta kuinka moni naisista tekee samaa? Aivan, ei kovinkaan moni. Sama ajatusmaailma hallitsee taatusti myös makuuhuoneessa."
– 26, avoliitossa 

”Se voi tuntua vähän kiusalliselta, etenkin, jos mies ei ole vielä kovin läheinen. Pitää vaan olla kärsivällinen ja muistuttaa, että itse nauttii suuseksin antamisesta. Kyllä se siitä.”
– 31, sinkku

"Moikka Kielimies! Olen katsonut "sinne" ja "se" näytti mielestäni ihan siltä, kuin pitääkin. Itselleni tämä ei muutenkaan ole ollut vaikea asia, mutta luulen, että kyse on naisten tavasta ylianalysoida kaikkea, ja varsinkin ulkonäköä. Esimerkiksi: jos naisella on aamulla nenässä iso finni, hän olettaa, että koko maailma, pomo, kokouskaveri, tuntematon naapuri ja varsinkin mies huomaavat finnin ja ajattelevat "onpa ruma". Kukaan näistä edellä mainituista tyypeistähän ei siis oikeasti edes tajua koko nypyn olemassaoloa, mutta naisen päässä siitä tulee Iso Juttu. Ehkä maailman isoin. Siksi nainen, nolostumista välttääkseen, sabotoi itsensä ensin sanomalla "minulla on muuten toooosi iso finni tossa, ehheh, oikea Vesuvius", jotta muut eivät ensin ehdi nolata häntä. Tämän olen päätellyt lähipiirini naisia tarkkailemalla. Joo, käsittämätöntä, tiedän."
– 31, parisuhteessa


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.