Miksi koira on naiselle tärkeämpi kuin mies? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi naiselle koira on tärkeämpi kuin hyvätapainen, sisäsiisti aviomies?" kysyy nimimerkki jaajo.

Näin naisraati vastasi

"Koira ei koskaan petä. Ja usein koira on ollut talossa pidempään kuin aviomies."
– 27, sinkku

"Koira ei jätä, ei petä ja tykkää naisesta, tekipä nainen mitä tahansa tai olipa hän ulkonäöllisesti millainen tahansa. Koiran kanssa ei tarvitse ottaa riskiä, että pettyy."
– 41, sinkku

"Siksi, että toinen on luotettava, rakastava ja ennen kaikkea todellinen olento, ja toinen myyttinen satuhahmo."
– 32, sinkku

"Ei kaikille naisille koira ole tärkeämpi kuin hyvätapainen, sisäsiisti aviomies. Mutta jos lähdetään spekuloimaan, niin tuo määritelmä 'hyvätapainen, sisäsiisti' kuulostaa uhkaavasti siltä, että koira saattaa tarjota naiselle enemmän yllätyksiä ja hellyydenosoituksia kuin oma aviomies. Tästä vinkkelistä katsottuna vastaus on karu: mies nyt vaan on tylsempi kuin koira."
​​​​​​​– 47, parisuhteessa

"On olemassa koirahullujen heimo. Heimon edustajien ominaispiirteet: koiria on ainakin kaksi, koirien kanssa harrastetaan joka viikko, koirien takia on muutettu maalle hehtaarien kokoiselle pihamaalle, koirien näyttelyt/agilitykisat/uimakoulut/tanssitunnit määräävät viikonloppujen ja lomien vieton, ilman koiria ei lähdetä minnekään, koirista puhutaan koko ajan, koiratietoudella pädetään rotujärjestöjen some-ryhmissä, koirille syötetään vain raakaluita koiria varten ostetusta arkkupakastimesta, koirien kanssa ulkoillaan riittävästi namitaskuja sisältävässä erityisessä koiraliivihaarniskassa, kodin eteisessä tervehtii 'mitä enemmän opin tuntemaan ihmisiä, sitä enemmän rakastan koiriani' -kyltti.

Jos olet sattunut pariutumaan tämän ihmisheimon edustajan kanssa, en valitettavasti usko, että tilanne sinällään tulee muuttumaan. Jos se oli nähtävissä jo ennen avioitumista, sinun olisi pitänyt toimia ja mahdollisesti paeta jo silloin. Jos rakastat vaimoasi ja haluat pysyä hänen kanssaan, sinun on vain sopeuduttava tilanteeseen ja ehkä alettava itsekin viettää enemmän aikaa koiraharrastuksen parissa – jos siis haluat nähdä puolisoasi.

Oletko muuten esittänyt tämän kysymyksen naiselle itselleen? Jos hän ei ole aivan paatunut koirahullu, on mahdollista, että se herättäisi hänet ajattelemaan."
– 30, naimisissa

"Tarjolla hyvätapainen, sisäsiisti aviovaimo. Ottaisitko? Ei taida kriteerit riittää sinullekaan, koska parisuhteelta kaivataan paljon muutakin. Edes koiran valinnassa mainitsemasi kriteerit eivät riitä. Koiraa ei voi jättää oman onnensa nojaan ja siihen kiintyy ihan yhtälailla kun mukavaan ja saatavilla olevaan ihmiseen. Siksi sitä ei vaihdeta poiskaan, jos mies ja koira ei sovi samalle sivulle.

Omaan lemmikkiin ei heijasta samalla tavalla omia pelkojaan kuin toiseen ihmiseen. On helppo rakastaa sellaista, joka rakastaa takaisin ja unohtaa hetkessä mielipahan. Todennäköisesti miehenkin on helpompi rakastaa naisen sijasta koiraa."
– 32, vapaa sielu


***Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja