Mikko Töyssy voitti toistamiseen Putouksen sketsihahmokilpailun – kommentoi vauhdikasta viimeistä lähetystä, jossa putosivat housutkin: "Tiukkoja tilanteita"

1:34
Kaisla Sose kruunattiin Putouksen sketsihahmokilpailun voittajaksi

Mikko Töyssy voitti Putouksen sketsihahmokilpailun toistamiseen hahmollaan Kaisla Sose.

Putouksen 14. tuotantokauden sketsihahmokilpailun voittajaksi kruunattiin finaalijakson päätteeksi näyttelijä Mikko Töyssyn sketsihahmo Kaisla Sose. Töyssy voitti sketsihahmokilpailun toistamiseen, sillä keväällä 2020 hän voitti kisan hahmollaan Urmas Viilunk.

– Kyllä se on toisellakin kertaa yhtä absurdi tunne, kun kuulee sen hahmon nimen. Sitten siinä mennään kauheaa vauhtia loppubiisiin ja on niinkuin olisi unessa, että hetkinen, mitäs tässä nyt tapahtui. Tuntuu hienolta kuitenkin, Töyssy kommentoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen. 

Töyssy kertoi myös olevansa helpottunut siitä, ettei hänen tarvitse tulevan viikon alussa herätä siihen, että hahmoa olisi taas käsikirjoitettava lisää. 

Viimeisessä lähetyksessä nähtiin kaikennäköisiä kommelluksia, joista yksi oli se, kun Töyssyltä putosivat housut kesken lähetyksen. Tilanteessa Töyssyn avuksi riensi hänen näyttelijäkollegansa Aapo Oranen ja lisäksi hänellä oli sopivasti käsissään iso kyltti. 

– Siellä oli tiukkoja tilanteita ja onneksi oli sellainen iso kyltti siinä vaiheessa kädessä, kun ne housut tippui, niin päästiin tällaisella slapstick-huumorilla sitten eteenpäin. Mutta suorat lähetykset ovat suoria lähetyksiä, Töyssy naureskeli. 

Putouksen päättymisen jälkeen Töyssy kertoi aikovansa vetää hetken hieman rauhassa happea ja miettiä sen jälkeen tulevaa. 

– Katsotaan sitten pääsiäisen jälkeen, että mitä elämä tuo tullessaan, rauhassa. 

Putous-jaksot löydät mtv-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja