Mikael Jungnerilta yllättävä paljastus koskien Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa: "Meillä ei ole vielä yhtä ainuttakaan..."

Jungerin tanssipari sairastui – uusi pari pyörähti tilalle pikavauhtia 4:12
Mikael Jungner kaipaa Saanan hassua laskutapaa – ja mitä muuta? Kuuntele MTV Uutiset Livestä!

Mikael Jungner nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tulevana sunnuntaina ensimmäistä kertaa parketilla – uuden tanssiparin kanssa.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähdään sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä on Akiolan sairastuminen mononukleoosiin.

Jungner kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, että tilanne on vaatinut Saarnilta venymistä. 

– Janica joutuu itse nyt hyvin nopeasti oppimaan ihan uuden koreografian – sitä jouduttiin vähän muokkaamaan, että sopii meille paremmin. Se oli kaoottista, mutta hauskaa, Jungner kertoo.

Ex-kansanedustaja kertoo avoimesti, että kaksikolla on edessään tanssinsa kanssa vielä suuri työ. Jungner paljastaa, että sunnuntaina suorassa lähetyksessä nähtävää tanssia ei ole vielä kertaakaan onnistuttu tanssimaan läpi onnistuneesti. 

– Pitää tosiaan nämä jäljellä olevat tunnit käyttää tehokkaasti, koska tällä hetkellä meillä ei ole vielä yhtä ainuttakaan onnistunutta läpimenoa tästä biisistä, Jungner myöntää.

Akiola itse kertoi aiemmin jäävänsä surullisin mielin pois ainakin ensimmäisestä tämän syksyn livelähetyksestä.

– Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat