Yllätys suorassa lähetyksessä! Tuomari Jukka Haapalainen sai suut loksahtamaan auki Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa

0:57
Katso videolta Mikael Jungnerin tuoreet kommentit!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa saatiin heti alkuun yllättyä, kun Jukka Haapalainen paljasti, että kukaan ei lähde toisen livelähetyksen päätteeksi kotiin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ei poikkeuksellisesti pudoteta yhtäkään paria vielä toisessakaan livelähetyksessä. Syy tähän on se, että Mikael Jungnerin tanssit jäivät kesken hänen satutettua jalkansa. Tavallisesti ensimmäinen pari putoaa toisessa livelähetyksessä.

Tuomari Jukka Haapalainen julisti yllätysuutisen heti lähetyksen alussa, ja tähtitanssijat ottivat uutisen silminnähden yllättyneinä vastaan. 

– Mikaelin loukkaantumisen myötä yksi pari on nyt pudonnut kisasta ja tänään kukaan pareista ei putoa, Haapalainen totesi.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner loukkasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä jaksossa jalkansa. Myöhemmin paljastui, että jalka murtui ja hän joutui jättämään ohjelman kesken.

Jungnerilla on jalassaan jalkapöydän uloimman luun murtuma eli niin kutsuttu Jonesin murtuma. Toipuminen voi viedä kuukausia aikaa. Jungner kertoi aiemmin MTV Uutisille tunnelmistaan kuultuaan, että hän ei pysty jatkamaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

– Nyt jo hymyilyttää, mutta alkuviikosta otti päähän todella paljon, koska tässä kuukaudessa ehti innostua tästä jutusta paljon ja kun yhtäkkiä se menee noin pienestä, Jungner kertoi.

– Vaikka kuinka purisi hammasta, niin sillä jalalla ei vaan pysty tekemään mitään. Se on harmillista, hän jatkoi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja