Mikael Jungner sai kuulla Tanssii Tähtien Kanssa -parinsa sairastuneen vakavasti – tämä oli hänen ensimmäinen reaktionsa

Jungerin tanssipari sairastui – uusi pari pyörähti tilalle pikavauhtia 4:12
Mikael Jungner kaipaa Saanan hassua laskutapaa – ja mitä muuta? Kuuntele MTV Uutiset Livestä!

Mikael Jungner nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa aiemmasta tiedosta poiketen Janica Saarnin parina.

Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähdään Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä on Akiolan sairastuminen mononukleoosiin. Uutisankkuri Antti Tuuri kysyi Jugnerilta MTV Uutiset Livessä, mikä oli hänen ensimmäinen reaktionsa, kun hän kuuli tanssiparinsa sairastuneen.

– No se, että miten Saana malttaa sairastaa. Hän on nimittäin ehkä yksi energisimmistä ihmisistä, mitä olen tavannut, Jungner totesi.

Jungnerin huoli osoittautui siinä mielessä turhaksi, että Akiola on malttanut levätä. Tanssiopettajan vointi on vähitellen kohentunut ja hän alkaa olla paranemaan päin.

– Onneksi hän on malttanut olla sängyssä, ja nyt tilanne on paljon parempi, Jungner huokaa.

Akiola itse kertoi aiemmin jäävänsä surullisin mielin pois ainakin ensimmäisestä tämän syksyn livelähetyksestä.

– Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo.

Saana Akiolan sijaisena treeneissä ja livelähetyksissä toimii toistaiseksi ohjelman neljännellä tuotantokaudella Mato Valtosen parina tanssinut Janica Saarni (o.s. Mattsson).

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat