Mainos

Mies yritti tappaa vaimonsa imurilla

59-vuotias mies yritti tappaa avovaimonsa Helsingissä hakkaamalla tätä seitsenkiloisella imurilla. Oikeus katsoi miehen olleen syyntakeeton.

Teko tapahtui avioparin kodissa viime vuoden marraskuussa. Mies oli istahtanut nojatuoliin, jolloin vaimo oli tarjonnut tälle toista tyynyä.

Mies tarttui siihen, mutta ryhtyi painamaan tyynyä kaksin käsin vaimonsa kasvoille. Nainen onnistui puraisemaan miestä peukalosta, jolloin mies kuristi naista sormillaan niskasta pitäen tyynyä edelleen kasvoilla.

Hakkasi imurilla

Nainen kiemurteli otteesta irti ja päätyi selälleen lattialle. Mies tuli istumaan naisen vyötärön päälle hajareisin ja alkoi lyödä naista seitsemänkiloisella imurilla päähän.

Naisen onnistui torjua osa iskuista, mutta osa osui kasvoihin. Jossain vaiheessa nainen oli kääntynyt vatsalleen, jolloin mies jatkoi iskuja takaraivoon.

Lyöntien tarkka määrä ei selvinnyt.

Lopulta nainen menetti tajuntansa, jolloin mieskin oli lopettanut hakkaamisen. Virottuaan nainen poistui talosta ja hälytti apua naapurustosta.

Nainen sai teosta vaikeita vammoja kasvoihin, mutta on toipunut niistä hyvin.

59-vuotias ei oikeudessa muistanut tapahtumista mitään, vaan sanoi olleensa syyntakeettomassa tilassa.

Oikeus katsoi miehen yrittäneen tappaa vaimonsa vaimonsa rajulla väkivallalla. Mielentilatutkimuksen mukaan mies oli syyntakeeton, joten häntä ei tuomittu rangaistukseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.