Mies uskoi Tessican valehtelevan huomiota keränneestä liimamokastaan – yritti todistaa asian ja päätyi ensiapuun: "Tätä ei tosiaankaan kannata kokeilla kotona"

Nämä ongelmat ymmärtää vain ihminen, jolla on paksut hiukset 0:55
Näihin ongelmiin samaistuu ihminen, jolla on paksut hiukset!

Louisianalaismies intoutui kokeilemaan pikaliimahaastetta ja päätyi ensiapuun, kertoo muun muassa New York Post.

Kerroimme aiemmin Tessicasta, joka tavallisesti käyttämänsä hiusmuotoilutuotteen puutteessa päätti suihkuttaa hiuksiinsa puupinnoille tarkoitettua Gorilla Glue -superliimaa. Tökötti jäi kiinni hänen hiuksiinsa eikä se lähtenyt millään pois.

Nyt ilmeisesti Tessican kerrotaan viimeisen saaneen helpotusta tilanteeseensa. TMZ-sivuston mukaan beverlyhillsiläinen plastiikkakirurgi olisi saanut poistettua sen niin, että osa hiuksista olisi saatu säästettyä. Kirurgin kerrotaan tarjoutuneen tekemään operaation ilmaiseksi.

Eräs mies päätti testata liiman voimakkuuden itse

Nyt New York Post kertoo, että samaisen pikaliiman takia ensiapuun olisi päätynyt mies nimeltä Len Martin. Netissä on lähtenyt leviämään haaste, jossa ihmiset testaavat itse Gorilla Gluen tehoa.

Len ei omien sanojensa mukaan uskonut, että Gorilla Glue voisi tosiaan olla niin voimakasta kuin Tessican tapauksessa sen väitettiin olevan, ja niinpä hän päätti ottaa osaa haasteeseen ja testata asiaa liimaamalla muovikupin huuliinsa sen avulla.

Hän kuvasi kokeilustaan Facebook-videon, joka lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin itse asiassa testannut sitä aiemmin eikä silloin käynyt mitään. Niinpä ajattelin, että hän valehtelee. Ja koska koko ajan on menossa kaikenlaisia somehaasteita, ajattelin, että kokeilen tätä, mies kertoi WKBN-sivustolle.

Pikaliiman takia ensiapuun

Len huomasi, että puheet liiman voimakkuudesta pitivät kuin pitivätkin paikkansa. Hän ei saanut kuppia irti ja joutui lähtemään sen takia ensiapuun.

Lenille tehtiin operaatio, jota hän kuvaili ”kivuliaaksi kuorinnaksi”. Pikaliima saatiin pois, mutta Lenin huulet ovat nyt erittäin herkillä.

– Tätä ei tosiaankaan kannata kokeilla kotona. Tälle on parasta laittaa stoppi nyt. Kyseessä on tosi haitallinen haaste, hän totesi.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehtitietojen mukaan Lenillä olisi tapana tehdä kaikenlaisia jäyniä. Niinpä jotkut ovat pohtineet, olisiko mies ryhtynyt tähänkin tempaukseen vain huomion takia. Mies itse kiistää tällaiset syytökset.

Lue myös:

    Uusimmat