Hiustuote oli loppu, joten Tessica suihkutti hiuksiinsa superliimaa – piina jatkui vielä kuukaudenkin päästä: "Huono, huono, huono idea"

Neljä naista lopetti hiusten pesemisen – tällainen oli lopputulos 1:12
Elämää ilman hiustuotteita! Neljän naisen raati päätti selvittää, miten hius reagoi, kun sitä lakkaa pesemästä sampoolla. Video näyttää, miltä hius näyttää yhden, kahden tai neljän viikon pesemättömyyden jälkeen!

Tessica Brown stailasi hiuksensa Gorilla Glue -liimalla. Hän päätyi lopulta ensiapuun, sillä hiukset eivät liikahtaneetkaan edes kuukauden odotuksen ja 50 pesun jälkeen.

Tessica Brownin stailausmoka vei hänet lopulta ensiapuun. Tessica jakoi TikTokissa videon hiuksistaan, joihin oli suihkuttanut tavallisen hiusmuotoiluliimansa sijaan esimerkiksi puupinnoille tarkoitettua voimakasta "superliimaa", kertoo Buzzfeed News.

– Tukkani on ollut tällainen nyt kuukauden, Tessica kertoi kivikovaa hiusmassaansa naputellessaan.

"Huono, huono, huono idea"

Tessica kertoo käyttäneensä hiuksiinsa Gorilla Glue -nimistä liimaa, koska hänen tavanomainen muotoilutuotteensa oli loppunut. Gorilla Glue valmistaa "äärimmäisen voimakkaita" liimatuotteita – kuten Tessica sai pian huomata.

– Huono, huono, huono idea. Katsokaa, tukkani ei liiku. Se ei liiku. Olen pessyt hiukseni 50 kertaa, nainen valitteli seuraajilleen.

Videollaan hän varoittelikin muita liimatuotteen käyttämisestä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yritti poistaa liimaa sampoolla ja kyynelehti

Liimavideolla on jo 20 miljoonaa katsojaa. Tessican hiustaru ei kuitenkaan päättynyt siihen: toisella videollaan hän näytti, miten hieroo hiuksiaan sampoolla, mutta niille tapahdu mitään.

– Tätä elämää elän nyt, itkuinen nainen sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätyi ensiapuun hiusten vuoksi

Tessica päätyi lopulta ensiapuun etsimään helpotusta tilanteeseen. Radiohaastattelussa Tessica kertoi, että sairaanhoitaja kertoi voivansa poistaa liiman, mutta se olisi vienyt "ainakin 20 tuntia". Lisäksi prosessi polttelee pahasti.

Tessica kertoo saaneensa omasta pyynnöstään mukaansa steriiliä liuosta, sidetaitoksia ja kynsilakan poistamiseen tarkoitettuja taitoksia, joilla hän voisi hoitaa tilanteen itse kotona.

Ei haluaisi ajaa hiuksiaan pois

Nainen julkaisi YouTube-videon, jossa liimaa poistetaan hänen hiuksistaan. Videolla Tessica kyynelehtii samalla, kun hänen siskonsa levittää tuotteita hänen hiuksiinsa.

Tessica ensiavussa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tessica julkaisi kuvan saamistaan tuotteista. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tessican toive kuitenkin on välttää hiusten ajamista pois; naisen mukaan partaterää ei edes saa liiman alle.

– Se tulee olemaan vihoviimeinen lopputulema, jos mitään muuta ei enää ole tehtävissä, Tessica kuvaili. 

Liimavalmistajakin pahoitteli "liimatytön" tilannetta

Tessicasta käytetään somessa hasgtagia #gorillagluegirl, suom. "Gorilla Glue -tyttö". Hän on saanut paljon tsemppiviestejä.

Myös liimavalmistajalta löytyi sympatiaa Tessican tilannetta kohtaan. Gorilla Glue pahoitteli Twitterissä ikävää tilannetta ja muistutti, että spray-muotoinen liima on luonteeltaan pysyvää ja tarkoitettu esimerkiksi kodin projekteihin. Sen avulla voi kiinnittää asioita esimerkiksi puu-, laminaatti- ja kangaspinnoille.

Tuotteen käyttöohjeessa huomautetaan, ettei sitä saisi päästä silmiin tai iholle.

– Olemme iloisia nähtyämme neiti Brownin viimeisimmän videon, jossa hän on saanut hoitoa paikalliselta lääkäriasemaltaan, ja toivomme hänelle mitä parhainta jatkoa, liimavalmistaja kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tessica harkitsee oikeustoimia?

TMZ-sivuston mukaan Tessica tosin harkitsee oikeustoimia liimavalmistajaa kohtaan, sillä tuotteen käyttöohjeessa ei erikseen mainita, ettei sitä saisi käyttää hiuksiin.

Sivuston lähteiden mukaan Tessica myös vietti ensiavussa 22 tuntia ennen hiusten kotikäsittelyitä, jotka eivät ole TMZ:n mukaan toistaiseksi auttaneet.

Lue myös:

    Uusimmat