Mainos

Mies suuteli - nainen puri kielen poikki

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi 62-vuotiaan naisen yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen, kun tämä puri suutelevan miehen kielen poikki.

Pahoinpitely sattui asunnossa Vantaalla marraskuussa 2012. Nainen ja mies asuivat tuolloin yhdessä.

He olivat nauttineet sushi-illallisen, mutta sen jälkeen kertomukset tapahtumista olivat erilaiset.

"Hyvänyönsuudelma"

Miehen mukaan hän oli ehdottanut seksiä, mutta nainen oli kieltäytynyt. Tämän jälkeen mies oli kysynyt lupaa hyvänyönsuudelmalle. Siihen nainen oli vastannut: ”Jos työnnät kielesi suuhuni, revin sen irti”.

Mies ei pitänyt uhkausta todellisena, vaan suuteli naista asunnon eteisessä. Nainen puri miehen kieltä ja mies yritti päästä irti. Se onnistui vasta kun kieli katkesi. Kielestä irtosi 2-3 neliösentin kokoinen pala.

Mies arveli menneensä tilanteessa shokkiin. Alkoholia oli nautittu, eikä hän voinut ajaa autolla. Puhuminenkaan ei onnistunut, joten hän ei voinut soittaa apua. Miehen seuraava muistikuva oli, että hän heräsi seuraavana päivänä sängystään. Mies meni iltapäivällä lääkäriin.

"Yllätyshyökkäys"

Naisen mukaan hän oli istunut olohuoneen matalalla nahkatuolilla, kun mies täysin yllättäen kävi hänen kimppuunsa ja työnsi kielen suuhun. Naisen mukaan mitään keskustelua suutelemisesta ei käyty.

Naisen mukaan hän oli mennyt paniikkiin ja hän tunsi tukehtuvansa. Hän pyrki sulkemaan suunsa ja kieli jäi hampaiden väliin. Nainen kertoi työntäneensä miestä, jolloin kieli meni poikki.

Miehen kyljissä oli raapimisvammoja, mutta näiden syntyä nainen ei osannut selittää.

Hätävarjeluun vedonnut nainen kertoi löytäneensä aamulla lattialta kielen palan. Asunnossa oli myös verta.

Oikeus uskoi miestä

Oikeus katsoi riidattomaksi sen, että aikaa oli vietetty yhdessä ja nainen oli purrut miehen kielen poikki.

Käräjäoikeus totesi miehen kertomuksen luotettavammaksi. Siinä mentiin yksityiskohtiin, kun taas naisen kertomus oli yleinen.

Oikeus ei pitänyt uskottavana, että nainen olisi purrut miehen kielen poikki reaktiona tukehtumisefektiin. Oikeuden mielestä nainen olisi voinut puolustautua yksinkertaisesti kääntämällä päänsä.

Vankeutta ja isot korvaukset

Oikeus piti tekoa hyvin lähellä törkeää pahoinpitelyä, mutta päätyi kuitenkin pahoinpitelyyn. Seuraukset olivat niin vakavat, että oikeus langetti 62-vuotiaalle naiselle yhdeksän kuukauden vankeustuomion. Se oli ehdollinen, koska naista ei aiemmin ollut tuomittu vankeuteen.

Miehen mukaan kieli on edelleen kipeä, eikä hän kyennyt puhumaan puoleentoista vuoteen. Kaksihaaraiseksi jäänyt kieli ei koskaan parane ennalleen. Miehelle syntyi myös ärrävika.

Oikeus määräsi naisen maksamaan miehelle yhteensä 11300 euron korvaukset kivusta ja särystä sekä toiminnallisesta haitasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.