Mies pahoinpideltiin raa'asti Oulussa

Kaksi edelleen karkuteillä olevaa miestä hyökkäsi uhrinsa kimppuun yksityisasunnolla Maikkulan kaupunginosassa eilisiltana.

27-vuotias oululainen mies sai hengenvaarallisia vammoja, kun hänet pahoinpideltiin erittäin väkivaltaisesti Oulussa eilisiltana.

Rikoskomisario Matti Luolavirta Oulun poliisista kertoo, että mies oli saanut noin 20 teräaseen iskua vartaloonsa. Lisäksi häntä oli hakattu ja potkittu muun muassa päähän. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.

Kaksi toistaiseksi tuntematonta miestä koputti yksityisasunnon oveen Maikkulan kaupunginosassa noin puoli kymmenen aikaan illalla. Päästyään sisään miehet hyökkäsivät uhrinsa kimppuun.

Uhrin lisäksi asunnossa oli kolme muuta henkilöä, kaksi miestä ja yksi nainen. Luolavirran mukaan he kaikki olivat humalassa.

Teon motiivi ei ole tiedossa. Luolavirta ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että kyseessä olisi ollut esimerkiksi velkominen. Uhri ei ole entuudestaan poliisin tuttu.

Uhri kuljetettiin hoidettavaksi Oulun yliopistollisen sairaalan teho-osastolle. Luolavirta kertoo, että vakavista vammoista huolimatta miehellä ei ole enää hengenvaaraa. Poliisi ei ole kuitenkaan vielä päässyt kuulemaan uhria.

Pahoinpitelijät ovat noin 25-30-vuotiaita ja noin 190 senttiä pitkiä. He ovat rotevia ja kaljuja.

Toinen miehistä oli pukeutunut mustavalkoisiin metrohousuihin. Toisella oli reisitaskuhousut. Molempien miesten yllä oli tumma mahdollisesti pilottimallinen takki.

Tekijöistä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjenumeroon 100 77.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat