Mies meni homobaariin juhliin – vaati rahojaan takaisin, kun näki kahden miehen suutelevan

Määräytyykö homous kohdussa? 7:14
Videolla keskustellaan seksuaalisuudesta ja siitä, mitkä asiat vaikuttavat siihen.

Britanniassa mies vaati saada rahat takaisin, kun hän ei tiennyt tunnetun homobaarin tapahtuman olleen seksuaalivähemmistöille suunnattu. Tapahtuman järjestäjän mukaan asiasta ilmoitettiin kyllä netissä, kertoo brittilehti Mirror.

Uudenvuodenbileet sujuivat monilla klubeilla railakkaasti, ja nyt on niiden jälkipyykin aika. Tyytymättömät asiakkaat ovat alkaneet vaatia korvauksia epäonnistuneista juhlista, ja jotkut pyynnöt ovat herättäneet totisesti hämmennystä.

Eräs brittimies pyysi saada rahoja takaisin nähtyään kahden miehen suutelevan uudenvuodenjuhlissa, jotka järjestettiin yhdessä Englannin kuuluisimmista homobaareista, Royal Vauxhall Tavernissa.

Mies, josta tiedetään ainoastaan etunimi Stuart, lähetti ilmeisesti Etelä-Lontoossa sijaitsevalla klubilla järjestetyn Push The Button -tapahtuman henkilökunnalle sähköpostia aiheesta.

Viestittely päätyi julkisuuteen Push The Buttonin promoottori ja DJ Rob Holleyn jaettua kuvakaappaukset keskustelusta Twitteriin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ole homofobinen, mutta..."

Stuart kertoo sähköpostissa joutuneensa lähtemään tyttöystävänsä kanssa uudenvuodenjuhlista jo ennen keskiyötä. Hänen mukaansa nettisivuilla ei oltu ilmoitettu, että kyseessä oli seksuaalivähemmistöille suunnattu ilta.

Rob kertoo ottaneensa yhteyttä mieheen, koska halusi kuulla syyn pariskunnan lähdölle.

– Olemme pitäneet Push The Button -iltoja nyt kahdeksan vuotta ja olemme aina pitäneet niitä samoilla toimintatavoilla: "Push The Button on queer-vedetty, ja se toivottaa kaikkia sukupuolia ja seksuaalisuuksia edustavat, kunnioittavat popin rakastajat tervetulleiksi."

Stuart ei kuitenkaan ollut tyytyväinen vastaukseen.

– Klubi muutettiin homoillaksi, en ole homofobinen, mutta tätä ei mainostettu nettisivuilla. Haluaisin saada rahat takaisin kokonaisuudessaan, kun uusivuosi meni meiltä pilalle. Meiltä meni ohi lähtölaskenta uuteen vuoteen ja tyttöystäväni oli todella pettynyt, hän kirjoittaa.

– Minulla ei ole mitään halua nähdä miehiä suutelemassa toisiaan eikä ole kumppanillanikaan, Stuart jatkaa toisessa sähköpostissa, kun Rob yritti selvittää, mikä häntä juhlissa tarkalleen ottaen häiritsi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lippurahat hyväntekeväsiyyteen

Rob sanoo, ettei heidän tapahtumansa ole saanut koskaan valituksia aiheesta. Hän ei kuitenkaan suostunut palauttamaan miehen rahoja, koska tapahtuman luonteesta eli siitä, että se oli seksuaalivähemmistöille avoin, kerrottiin nettisivuilla.

Sen sijaan Rob kertoi, että hän lahjoittaisi Stuartin nimissä 50 puntaa, lippujen hinnan hyväntekeväisyyteen seksuaalivähemmistöjen hyväksi.

Robin julkaisu on kerännyt Twitterissä jo 1 800 tykkäystä ja yli sata kommenttia, joissa Stuartin käytöstä on ihmetelty ja Robin vastauksia kehuttu.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja