Missä on Josh? Klubin lattialta löytyi kirje, jossa nainen paljastaa suuren yllätyksen – mies ei ilmeisesti koskaan avannut

Brittinainen kertoi miehelle raskaudestaan kirjeessä, jota mies ei uudenvuodenjuhlien tuoksinnassa ilmeisesti koskaan avannut. Brittimediassa pohditaan nyt, missä on Josh?

Vuoden vaihteessa eräs tuleva brittiäiti valitsi hiukan epätavallisemman tavan kertoa poikaystävälleen tai aviomiehelleen, että hänestä on tulossa isä. Viesti ei kuitenkaan ilmeisesti koskaan mennyt perille.

Sarah-niminen nainen päätti kertoa raskaudestaan Josh-nimiselle miehelle kirjeen muodossa, joka annettaisiin tälle uutenavuotena kellon lyödessä kaksitoista. Josh oli juhlimassa vuoden vaihtumista klubilla Nottinghamissa.

Kirjeen Sarah on kirjoittanut humoristisesti runon muotoon. Hän kutsuu parin viimeisiä vuosia "erityisiksi", ja kertoo noutavansa Joshin, kun tämä on saanut nautittua oluensa.

– On olemassa syy, miksi en voinut tulla kanssasi tänä iltana, olen pyytänyt, että tämä kirje annetaan sinulle keskiyöllä. Toivon, että kun luet tämän, täytyt ilosta – kysymys kuuluu, tyttö vai poika?

– Hyvää uutta vuotta, toivon, että sinulla oli kivaa. Ehkä seuraavalla kerralla, rakas, työnnä se peppuuni. Rakkaudella Sarah, kirje päättyy.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti Josh ei kuitenkaan koskaan lukenut viestiä, sillä klubin siivoojat löysivät kirjeen edelleen avaamattomana seuraavana aamuna.

Missä tuleva isä on?

Przym nightclub kertoi tapahtumasta Facebookissa, ja sittemmin useat brittimediat, muun muassa Mirror ja Metro, ovat uutisoineet tapahtuneesta. Kaikki yrittävät selvittää, kuka Josh oikein on ja menikö viesti Sarahin raskaudesta koskaan perille.

Julkaisu on kerännyt myös paljon huvittuneita kommentteja Facebookissa.

– Kuinka monta Joshia panikoikaan juuri nyt, eräs kommentoi julkaisua.

– Kuulostaa tämän sukupolven versiolta Tuhkimosta, toinen sanoo.

Lähteet: Facebook, Mirror, Metro

Lue myös:

    Uusimmat