Mainos

Mies laski koiransa ulos – tuli pelastaneeksi ihmishengen

Tarkkaavainen koira pelasti retkeilijän varmalta kuolemalta. Omistaja uskoo, että sankariteko on koiran tapa kiittää. 

Viime kuussa koiranomistaja John Roccaforte heräsi keskellä yötä siihen, että hänen koiransa Izzy pyysi päästä ulos. Myös hänen toinen koiransa, labradorinnoutaja Marley ryhtyi kuulostelemaan ympärillään olevaa hälinää ja käyttäytyi aivan kuin se olisi aavistanut jotain.

Alueella oli käynnissä sillä hetkellä lumimyrsky, ja omistaja luulikin koiran kiinnittävän huomiota huonon sään aiheuttamiin ääniin. Koiran käytös muuttui kuitenkin entistä levottomammaksi.

– Se lähti juoksemaan edestakaisin aidan vierustaa pitkin aivan kuin siellä olisi jotain. Vilkaisin ulos, mutta en nähnyt mitään pimeässä, joten olin jo menossa takaisin sisälle, omistaja kertoo.

Yhtäkkiä omistaja kuuli kuitenkin läheisestä metsästä heikon äänen, joka kiinnitti hänen huomionsa. Roccaforte löysi koiran avustuksella hänen talonsa läheisyydestä huonossa kunnossa olevan retkeilijän.

"Tämä oli Marleyn tapa kiittää"

Epäselvää oli miten kauan retkeilijä oli ollut metsässä, mutta selvää oli, että hänen aikansa oli loppumassa. Kylmä sää oli tehnyt tehtävänsä, eikä nuori mies päässyt itse kävelemään Roccaforten löydettyä hänet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Paikalle saapunut pelastushenkilökunta kiitteli vuolaasti koiraa, jonka avulla mies onnistuttiin pelastamaan pakkasesta.

– Yksi poliiseista kertoi, että Marley on sankari. Ilman koiraa mies olisi jäätynyt kuoliaaksi, Roccaforte kertoo.

Koiran esimerkillinen toiminta on saanut paljon ylistystä monelta taholta. Hauska yhteensattuma tarinassa on se, että Marley on löytökoira. Omistaja oli pelastanut urhoollisen koiran löytöeläinkodista vuosi sitten.

– Se on todella hyvä koira ja aistii kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Pidän löytöeläinkoirista, sille ne ansaitsevat tulla pelastetuksi. Uskon, että tämä oli Marleyn tapa kiittää, Roccaforte kiteyttää.

Lähde: The Dodo 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.