Mies kosi tyttöystäväänsä McDonald’sissa, Alina vastasi myöntävästi – "romanttisesta" eleestä somehitti

Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta 2:02
Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta – katso se videolta!

Venäläismiehen kosinta saa kulmat nousemaan – hän nimittäin pyysi tyttöystäväänsä kihloihin hampurilaisella. Epäromanttiselta tuntuva ele selvästi kannatti.

Kosinta voi olla ikimuistoinen hetki monella tapaa. Klassisessa kosinnassa mies polvistuu naisen eteen toisen polven varaan ja esittää ratkaisevan kysymyksen, mutta nykyään ihmiset keksivät yhä luovempia tapoja pyytää rakastaan omakseen.

Nyt mielikuvituksellisen listan jatkoksi tulee McDonald’s-kosinta.

Hampurilaiskosinnalla miljoonia katselukertoja

Pikaruokaravintolaa ei tavallisesti pidetä erityisen romanttisena paikkana, vaikka McDonald’sin iskulause kuuluukin ”I’m lovin it”, "rakastan sitä".

Muuan venäläismies kuitenkin koki, että hampurilaispaikka on oiva miljöö kosia tyttöystävää. Tyttöystävä, Alina Dumova, jakoi TikTokissa videon, joka paljastaa, miten mies valmistautui suureen kysymykseen. Videolla Alina hörppii juomaansa taustalla ulos katsellen, samalla kun poikaystävä työntää sormuksen hampurilaissämpylään ja ojentaa sen rakkaalleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kosimistapa on kerännyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Alinan TikTok-videolla on yli 13,4 miljoonaa katselukertaa ja tapauksesta on uutisoinut brittilehti The Sun. Osa kommentoijista on pitänyt hampurilaiskosintaa ihanana, toiset kamalana. 

Olivat muut mitä mieltä tahansa, Alinan sydämeen hampurilainen oli selvästi oikea reitti, sillä neljä vuotta seurustellut pariskunta on nyt kihloissa.

– Sanoin tahdon, Alina kirjoittaa videon yhteydessä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat