Bruno päätti tehdä kihloista ikuiset – kosi tyttöystäväänsä rintakehätatuoinnilla: "Vei hetken tajuta, mistä on kyse"

Bruno päätti kysyä kysymyksistä tärkeimmän tatuoinnin avustuksella. Tyttöystävä Patricia oli miehen sunnitelmasta autuaan tietämätön.

Tämä kosinta on ikuinen! Bruno Neves päätti kosia naisystäväänsä Patricia Caladoa taatusti ainutlaatuisella tavalla. Brittimies otti kosiotatuoinnin rintaansa, kertoo Mirror.

Bruno otti kosintaa varten tatuoinnin rintaansa

Bruno oli pyytänyt naisystäväänsä kanssaan tatuointistudioon; hänellä on jo 20 erilaista tatuointia, ja mies väittikin ottavansa peitekuvaa aiemman, vanhan tatuoinnin päälle. Patricia istui 45 minuuttia odotushuoneessa tietämättä, että oikeasti Bruno otti kosiotatuointia.

Miehen rintaan tatuoitiin teksti "menetkö naimisiin kanssani?" sekä kaksi laatikkoa, jotka oli otsikoitu "kyllä" ja "ei".

– Se oli täysi yllätys. En tiennyt yhtään, mitä hänelle tuona päivänä tehtiin, Patricia muistelee.

– Olin aika hämmentynyt, kun hän tuli ulos ja paljasti tatuoinnin. Vei hetken tajuta, mistä on kyse.

Patricia rastitti "kyllä"-ruudun

Kun Bruno sitten saapasteli odotushuoneeseen uusi ihokuva rinnassaan, Patrician vastaus oli nopea: hän nappasi kynän ja rastitti "kyllä"-laatikon. Myös rasti tatuoitiin Brunon ihoon.

– Nauroin vain ja sanoin "olet hullu". Mutta totta kai rastitin myöntävän vastauksen. Olen hyvin onnellinen, Patricia sanoo.

Patricia ja Bruno. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olin suunnitellut tatuointia jo viisi, kuusi kuukautta"

Brunon mukaan tapahtunut on kuin toteen käynyt unelma.

– Jos covid-pandemiaa ei olisi, olisin tehnyt tämän jo aiemmin, olin suunnitellut tatuointia jo viisi, kuusi kuukautta. Olemme olleet yhdessä puolitoista vuotta, ja olen täysin varma Patriciasta, mies toteaa.

– En olisi tehnyt tätä, jos en olisi aivan varma. Tatuointia täytyy aina todella harkita.

Tatuoijallekin tapaus ooli ensimmäinen laatuaan

Tatuoinnin tehneen Arron Adamsin mukaan kyseessä on hänen uransa ensimmäinen kerta, kun hän saa auttaa jotakuta kosimaan ihokuvan avulla. Toiveen toteuttaminen tuntui myös oudolta, sillä Arron kehottaa asiakkaitaan aina harkitsemaan tarkkaan esimerkiksi kumppanin nimen tai muun romanttisen tatuoinnin ottoa.

– Kun Bruno käveli ulos paljastamaan tatuoinnin, näin, että hän on hyvin hermostunut. Patricia oli todella sokissa ja yllättynyt kuvan nähdessään. Se oli ihastuttava hetki, tatuoija kehuu.

Lähteet: Mirror.co.ukUnilad.co.uk, Reuters

Lue myös:

    Uusimmat