Korona perui kosiosuunnitelmat – mies pyysi rakastaan omakseen kosmisella tavalla ja ”rikkoi internetin”

Mies kosi rakastaan kosmisella tavalla:"Lähdin illalla ulos katsomaan Neowise-komeettaa ja palasin kotiin morsiamen kanssa!" 2:43
Näin onnellinen kihlapari kommentoi ainutlaatuista tapahtumaa.

Miehen suunnitelmat kosia tyttöystäväänsä olivat menneet pahasti mönkään koronan takia, mutta kosmiset taivaankappaleet antoivat hänelle uuden ja paremman mahdollisuuden.

New Yorkissa asuva John Nicotera oli suunnitellut kosivansa pitkäaikaista tyttöystäväänsä Erica Pendrakia yhteisellä lomamatkalla, mutta se peruttiin koronaviruksen takia. Pettymys oli ollut katkera ja kaikki muut ideat kosia olivat tuntuneet tylsiltä. Sitten John kuuli maapallon ohi kiitävästä harvinaisesta komeetasta.

– Lähdin illalla ulos katsomaan Neowise-komeettaa ja palasin kotiin morsiamen kanssa. Hänellä ei ollut aavistustakaan kosinnasta, sulhanen kertoo.

Erica ei ollut osannut odottaa kosintaa.

– Hän on avaruusfani. En siis yhtään ihmetellyt, kun John halusi lähteä katsomaan komeettaa, Erica kertoo.

Täydellinen kuva unohtumattomasta hetkestä

Pariskunnan ystävä Tim onnistui saamaan unohtumattomasta hetkestä kuvan, jossa komeetta on täydellisessä asemassa parin takana.

Pariskunta oli niin ihastunut kuvaan, että he päättivät Timin rohkaisemana julkaista sen sosiaalisessa mediassa. Verkossa täydellinen otos ikimuistoisesta kohtauksesta lähti leviämään kulovalkean tavoin, ja jopa Nasa ja Elon Musk jakoivat kuvan Twitterissä.

– Mitä ihmettä! Rikoimmeko internetin? John nauraa viraalin kuvan saaneelle järjettömälle suosiolle.

– Me yritimme vasta sisäistää sitä, että olimme menneet kihloihin, hän jatkaa.

Sosiaalisen median lisäksi useat uutiskanavat ovat olleet yhteydessä pariskuntaan kuvan tiimoilta.

John oli onnistunut valitsemaan varasuunnitelmakseen todellisen erikoisuuden. Kuvaan ikuistettu komeetta katoaa pian taivaalta ja jatkaa matkaansa eteenpäin kohti kaukaisempia avaruuden kolkkia. Seuraavan kerran se palaa horisonttiimme vasta 680 vuoden kuluttua.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat