Mick Schumacherin ylle nousi jo Ferrari-puheita – tulevaisuudesta paljastus

7:00
Videolla juttua Mick Schumacherin F1-siirrosta.

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan F1-legendan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher ajaa hyvin todennäköisesti kahden vuoden ajan Haas-tallissa. Samalla Binotto väläyttelee sitä, että Schumacher voitaisiin nähdä jonain päivänä Ferrarilla.

21-vuotias Schumacher voitti päättyneellä kaudella F2-sarjan mestaruuden. Samalla hän lunasti paikkansa F1-sarjasta, kun hän teki sopimuksen Haasin kanssa.

Schumacher päätyi Haasille vahvan Ferrari-kytköksen kautta. Hän kun kuuluu italialaistallin juniorikuljettajien ohjelmaan.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner paljasti aiemmin, että Ferrari päätti, kuka sen kuljettajista siirtyy jenkkitaustaiseen talliin.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto varoittelee, että Schumacher voi kokea vaikeuksia F1-debyyttikaudellaan.

– Jos katsoo sitä, miten hän on suoriutunut F2- ja F3-sarjoissa, voi nähdä, että hänen paras kautensa ei ole ollut koskaan ensimmäinen vuosi vaan toinen, Binotto miettii.

– Alku voi olla hänelle hyvin vaikea, Ferrari-pomo jatkaa.

Ferrari ja Haas ovat tekemässä jatkossa entistä tiiviimpää yhteistyötä. Ferrari lähetti vasta tunnetun F1-suunnittelijan Simone Restan ”lainalle” Haasiin.

Samaan aikaan Ferrari seuraa tarkasti Schumacherin otteita.

– Uskon, että Mick saa paljon oppia ensimmäisellä kaudella. Hän hyödyntää niitä oppeja sitten seuraavalla sesongilla. Siksi on tärkeää, että hän ajaa kaksi vuotta siellä, Binotto sanoi, antaen samalla paljastuksen Schumacherin tulevaisuudesta.

Kahden Haas-vuoden jälkeen Schumacher saatetaan nähdä vieläkin isoimmissa ympyröissä.

– Ferrarin akatemiaa ei rakennettu siksi, että siinä kasvatetaan F1-kuskeja. Se rakennettiin niin, että siinä kasvatetaan F1-kuskeja Ferrarille, Binotto totesi, viitaten koko Schumacher-kuvioon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja