F1-tallien taistelu Mick Schumacherista on alkanut: “Ehkä eräänä päivänä meidän kanssamme”

F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poika Mick Schumacher voi saavuttaa tulevaisuudessa menestystä kuninkuusluokassa isänsä tavoin, povaa Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff.

19-vuotias Mick Schumacher voitti tällä kaudella mestaruuden Euroopan Formula 3 -sarjassa Mercedeksen moottoreilla kilpailevan Prema Racing -tallin kuljettajana. Ensi kaudella hän nousee Formula 2 -sarjaan Preman riveissä.

Videolla Mick Schumacher kommentoi Belgian GP:n yhteydessä isänsä Benettonilla tehtyä näytösajoa. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Schumacher ei ole mukana formulasarjan kärkitallien kuljettajaohjelmissa, mutta saksalaisen antamat näytöt ovat jo herättäneet kiinnostusta niin Ferrarin kuin Mercedeksenkin taholta.

– Hän voitti Formula 3:n mestaruuden tänä vuonna Mercedeksen moottoreilla, mikä on hieno juttu, mutta hän ei ole mukana Mercedeksen junioriohjelmassa, Wolff kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Mielestäni kaikkein tärkeintä on nyt antaa hänelle aikaa. Hänellä on tämä uskomaton perintö olla kaikkien aikojen menestyneimmän kilpakuljettajan poika. Minulla ei ole epäilyksiä siitä, etteikö hänellä olisi potentiaalia olla menestyvä kuljettaja formula ykkösissä. Ehkä eräänä päivänä hän on sitä meidän kanssamme, ehkä ei, Wolff tuumaili.

Lue myös:

    Uusimmat