Michael Schumacherin vaimo astui yllättäen valokeilaan – piti koskettavan puheen aviomiehestään

3:54
Michael Schumacherin saavutukset ovat esillä F1-legendan kunniaksi perustetussa museossa.

Tämän vuoden gaala pidettiin virtuaalisesti, mutta Corinna Schumacher oli paikan päällä Genevessä vastaanottamassa hänen miehelleen suodun kunnian. Palkinto annettiin Schumacherille ja Hamiltonille siitä hyvästä, että he ovat F1-sarjan ainoat seitsenkertaiset maailmanmestarit. Hamilton nousi lukemaan päättyneellä kaudella. 

Lisäksi kaksikkoa kiitettiin siitä, että "heidän urheilullinen ja henkilökohtainen omistautumisensa on tuonut inspiraatiota maailmaan". 

Michael Schumacher koki vakavan aivovamman lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013, eikä saksalaislegendan perhe ole julkaissut tarkkoja tietoja tämän terveydentilasta. Schumacherin perintö on pysynyt vahvasti esillä perheen perustaman Keep Fighting -säätiön myötä. 

Corinna Schumacher on esiintynyt julkisuudessa harvakseltaan miehensä onnettomuuden jälkeen. Hän piti koskettavan kiitospuheen gaalaillassa Genevessä. 

– Hän (Michael) rakasti kilpa-ajamista niin paljon. 

– Michaelilla on aina ollut iso sydän tehdä asioita vähempiosaisten ihmisten hyväksi. Haluamme jatkaa hänen aloittamaansa työtä Keep Fighting -säätiön avulla, Corinna Schumacher totesi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Myös FIA:n puheenjohtaja Jean Todt, joka toimi Schumacherin Ferrari-pomona tallin ja saksalaiskuskin menestysvuosina, puhui F1-suuruuksista lämpimästi.  

– Michael ja Lewis ovat mestareita, mutta myös uskomattomia ihmisiä. Michael oli aina valmis tukemaan yhteiskuntaa auttavia toimia, esimerkkinä hänen työnsä tieturvallisuuden eteen. Se, että Michaelin ja Lewisin kaltaiset ihmiset innostavat ja sivistävät nuoria, on elintärkeä asia. 

Schumacherin perheen tarina F1-sarjassa jatkuu ensi kaudella, kun Michaelin ja Corinnan 21-vuotias Mick-poika debytoi kuninkuusluokassa Haas-tallin väreissä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja