Mercedeksen ja Ferrarin iskukyky ei huoleta Max Verstappenia: “Heidän nopeutensa oli aina selvä juttu”

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen vakuuttaa, ettei kärkitallien Mercedeksen ja Ferrarin Barcelonassa esittämä testivauhti aiheuta huolia itävaltalaistallissa.

Verstappenin tallitoveri Pierre Gasly romutti torstaina Barcelonassa autonsa, mikä häiritsi merkittävästi Red Bullin testiohjelmaa. Hollantilaiskuski ei kuitenkaan ole huolissaan siitä, ettei talli saanut tilaisuutta vastata Mercedeksen ja Ferrarin kärkiaikoihin.

– Heidän nopeutensa oli aina selvä juttu. On aina vaikea sanoa, olemmeko ajaneet samanlaista vetoa kuin he, mutta en ole siitä kovin huolissani. He ovat erittäin nopeita, mutta olen tyytyväinen tähän asti tekemäämme työhön, Verstappen kommentoi.

– Vauhtimme pitkillä vedoilla oli todella lupaavaa, mutta Melbourne on jälleen eri rata, jossa lämpötilat ovat erilaiset. Siellä kyse on oikeiden säätöjen löytämisestä, Verstappen lisäsi.

Verstappen ei lähtenyt tarkemmin arvioimaan, onko Red Bull mukana voittojahdissa kahden viikon kuluttua Albert Parkin radalla. Toiveet hyvästä suorituskyvystä ovat kuitenkin korkealla.

– Sen näemme lauantaina. Toivottavasti olemme siellä sunnuntaina. Jos katsomme pitkiä vetoja, niin tilanne on varsin lupaava, joten kyllä, odotan jo pääseväni kilpailemaan, Verstappen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat