Esteban Ocon innokas palaamaan F1-autoon: “Jos tilaisuus tarjoutuu, niin otan sen”

Mercedes-tallin varakuljettajana alkavalla kaudella toimiva Esteban Ocon kertoo olevansa tyytyväinen tilanteeseensa saksalaistallissa, mutta ranskalalainen odottaa innolla tilaisuutta palata taas tositoimiin.

Ocon menetti kauden päättyessä paikkansa Force Indialla (nykyinen Racing Point), jossa Williamsilta siirtynyt Lance Stroll otti ranskalaisen paikan.

Apuun rientänyt Mercedes tarjosi suojatilleen pestin tallin varakuljettajana, johon Ocon vakuuttaa olevansa nyt tyytyväinen. Ranskalainen kuitenkin väijyy Valtteri Bottaksen paikkaa tallin toisessa autossa.

– Olen tyytyväinen tähän uuteen tilanteeseen. Mercedes on huipputalli ja on voittanut monta mestaruutta viimeisten vuosien aikana. Talli on myös tukenut minua vuosien ajan. Olen yhä osa heidän junioriohjelmaansa, Ocon kertoi belgialaiselle RTBF-radiokanavalle.

– Kyllä, olen vain varakuljettaja, mutta Mercedes luottaa minuun. Vietän paljon aikaa simulaattorissa ja kehitän autoa niin paljon kuin mahdollista. Jos tilaisuus tarjoutuu, niin otan sen, Ocon alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat