Verstappen odottaa vaikeaa viikonloppua: "Kahdeksan mutkaa ja monta suoraa niiden välissä"

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen odottaa reilun viikon kuluttua ajettavan Saksan F1-osakilpailun olevan tallille jälleen vaikea paikka.

​​​​​​​Pääkuvan videolla Verstappenin mietteet Silverstonen osakilpailun jälkeen. 

Silverstonessa Red Bull jäi pahasti kärjessä porhaltaneiden Ferrarin ja Mercedeksen vauhdista. Kisan jälkeen Verstappen ilmaisi pettymyksensä Renault’n moottoriin.

– Meillä on liian vähän vauhtia suorilla. Se on todellinen ongelma. Sen jälkeen kun Ferrari ja Mercedes päivittivät moottorinsa, niin ero on vain kasvanut, Verstappen kommentoi hollantilaiselle De Telegraaf -sanomalehdelle.

Hockenheimin viikonlopulta Verstappen toivoo yllätyksiä, jotka voivat kohentaa Red Bullin mahdollisuuksia kärkitaistelussa.

– Siellä on kahdeksan mutkaa ja monta suoraa niiden välissä. Mikään ei kuitenkaan ole varmaa. Voimme saavuttaa hyviä tuloksia kolareiden ja turva-autojen kanssa, mutta helppoa se ei ole, Verstappen totesi.

– Sen jälkeen voimme mielestäni kilpailla tosissaan Unkarissa, Singaporessa ja Meksikossa. Keskimäärin menetämme kuusi tai seitsemän kymmenystä moottorin takia, mutta muualla voimme kompensoida sitä ehkä neljä kymmenystä. Joten kyllä, näen siellä tilaisuuksia, hollantilaiskuski summasi.

Lue myös:

    Uusimmat